Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
01.07.2009, 22:50
|
#121 (посилання)
|
Я не мальчик!!!
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan Mag Spice
|
про медстрахівку в нас і в цивілізованих країнах: там законодавчо прийняте тек поняття як "страхова медицина"тобто без медстрахівки ти ніхто і ніщо. тобто практично всі (бомжів,нарокоманів і нелегалів не рахуємо) жителі розвинених країн мають медичну страхівку,яка покриває витрати на лікування пр виникненні захворювань будь-якого походження.це для них стиль життя, неписані істини,аксіома. а в нас? у нас одиниці страхових компаній надають такі послуги, і то більшість не в повному об"ємі. так,наприклад, щоби в штатах народити дитину (навіть громадянці Юкраїни),досить всього-навсьго оформити медичну страхівку з допомогою юриста,заплатити розумну суму і вас більше нічого не обходить. ні медикаменти,ні взятка лікарю-нічого!
ото би просила оголосити імена страхових компаній,які вас страхують (медичні послуги).
це убде цікаво не лише мені.ле і всім потенційним жертволомам. дякую ю
|
|
|
08.10.2009, 09:01
|
#122 (посилання)
|
Рождённый в СССР
Снаряга: Salomon Roker2 122 192 13/14, Fischer RX 8 180 05/06,
Line Prophet 90 179 11/12
|
2 Саша (Bog74)
Есть ли какие-то новости из министерств и ведомств?
|
|
|
08.10.2009, 13:02
|
#123 (посилання)
|
Человек на букву
Снаряга: K2 Superfree
|
Цитата:
Коментар від Natusik
в большей степени смутили два пункта:
"3.6 Не перетинати траси буксировочних (бугельних) витягів." -- я в Буковели не была, но если мне не изменяет память, то на Тростяне трасса пересекает бугельную трассу, да и на Беркуте некоторые бугельные трассы как-то так расположены, что если ее пересечь, то можно перехать с одной стороны склона на другую ( сорри, если я не очень внятно выражаюсь, но кто был тот поймет), мне кажется как-то бы не так однозначно писать, либо должны быть какие-то оговорки.
"4.3 Не кататися на гірськолижних трасах на санках та різних підручних засобах." --- пункт конечно актуальный, но похоже пока не сделают специальных трасс или мест , народ будет нарушать, но я встречала "бобслеистов" в основном внизу трассы, где в принципе уже не такие скорости должны быть. и как мне кажется этот пункт должен быть в стиле: ".... кататься в специально отведенных местах", но таких нет(((, а людям которые таким образом отдыхают тоже хочется получить удовольствие))
|
По путкту 3,6 подтверждаю! Личто сама "пэрэтынала" изза неусведомленности исключительно...было очень удобно... но проедь какой лузер там - быть аварии....
а ещё меня на захере вообще чуть не сбил снегоход... он мало того что нессся на скорости и вылетел сверзу вниз изза бугра.. так ещё и нахально мне фарами мигал и чета бормотал, типа я какой-то водила который едет по встречной... ну вот и че делать ?!
|
|
|
08.10.2009, 13:11
|
#124 (посилання)
|
Человек на букву
Снаряга: K2 Superfree
|
а Насчет страховки - Приходите в любое тур агенство.. Говорите - Мне нужна горнолыжная страховка на такието-такието дни... платите деньги и они вам её дают(только для этого нужны ещё паспортные данные)
На этой "бумаге" есть все телефоны куда звонить в каком случае... а на цивилизованых курортах проблем вообще не должно быть...:wink:
В любом случае пусть она вам не пригодится! )))
|
|
|
16.10.2009, 22:09
|
#125 (посилання)
|
Рождённый в СССР
Снаряга: Salomon Roker2 122 192 13/14, Fischer RX 8 180 05/06,
Line Prophet 90 179 11/12
|
Что за обсуждения правил поведения на горнолыжных курортах, которые федерация предлагает, где можно прочесть?
|
|
|
17.10.2009, 08:46
|
#126 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: elan speedwave 14 07-08
|
Цитата:
Коментар від Keks
Что за обсуждения правил поведения на горнолыжных курортах, которые федерация предлагает, где можно прочесть?
|
Вот она
Для загрузки нужно нажать завантажити
|
|
|
26.01.2011, 23:55
|
#128 (посилання)
|
The Last Boyscout
Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
|
Цитата:
Коментар від Vetala
|
Ты это сейчас с кем разговаривал?
|
|
|
20.01.2012, 19:36
|
#129 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Salomon Xwings8
|
Знайомій в буковельському медпункті по звичайній турстраховці дали безкоштовно бандаж на коліно, який у разі відсутності страховки вони пропонують за 500-600 грн.
Лікарі просто подивились поліс, з страховою спілкувались також вони.
|
|
|
20.01.2012, 21:25
|
#130 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: mladost comfort 86,salomon x-wing 09 Krypton cross 07 chainsaw Craftsman
|
шо за лікар?Фамілію???
Добавлено через 5 минут
шо таке бандаж на коліно-це металічна сітка завязана бинтом-500 гри не може коштуватии.................
Добавлено через 5 минут
на Букосайті після профилактики замазали неприємні теми.....Дємакратія..........
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
Смешинки 2011
|
sitkar |
Другие архивы |
1606 |
31.12.2011 23:03 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 39 | 77 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 150 | 491 | 78 (52%) | 68 (45%) | 4 (3%) |
---|
Month | 7 | 96 | 3860 | 12251 | 2388 (62%) | 1424 (37%) | 58 (1%) |
---|
|
|
|