На правах офф-топа.
Переглядаю зараз графік проведення акцій у цьому році ( Графік проведення акцій попереднього продажу абонементів протягом 2010р. | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати), ознайомлююся із тарифами на наступний сезон і у мене волосся встає дибки: ну і ціни! :shock: При таких розкладає дешевше буде у Європі відпочивати.
Але це так, лірика. Основними у всіх їхніх нововведеннях є такі тези:
- даний графік проведення акцій є остаточним і не буде змінюватись протягом 2010 р. Тобто, не чекаючи весни, абонементи можна вже брати зараз, хоча і станом на сьогоднішній день ціни, м"яко кажучи, не радують зовсім.
- 2010 рік стане останнім коли ми будемо пропонувати акційні абонементи на кількість підйомів. З 2011 р. акційні абонементи будуть доступні тільки на денні опції. Як на мене, це кінець економному відпочинку для широких мас населення: якщо раніше можна було зекономити і викатувати 100 підйомів протягом одного-двох сезонів, тепер ти вже не зекономиш.
Так що, шановні, єдиний вихід наразі - це призбирати гроші і затоварюватися вже зараз, поки є можливість. Щось мені підказує, що з наступного року з такою ціновою політикою та тарифами на обслуговування на Буковелі суттєво поменшає клієнтів і даний курорт вже не буде найдешевшим г/л курортом. Але я можу і помилятись....
|