![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Не рекомендую. PS. вообще подобных статей много, я не говорю что я во все это верю, НО я больше не пользуюсь кредиткой подобным образом после 2-х случаев: 1) бронировала отель - при этом банк по просьбе отела "замораживает" необходимую сумму (оплата за бронь или сумма всего проживания), приехала и заплатила наличными на месте, после этого еще 3 недели деньги "не размораживались" 2) на работе админ показывал, как он видит все вводимые для транзакции данные |
Цитата:
если в прошлом году "с дивана" оплачивал скипасы, то в этом году бился-бился, писал им письма - не принимает ни одну карту (на параллельных форумах люди тоже жалуются). Пришлось платить через свой банк :( |
Цитата:
Было бы хорошо, если бы Букошоп организовал сотрудничество с портмоне. |
Плануємо їхати 13-14 березня 1-ий раз на Бук, підкажіть будь-ласка як краще зекономити на абонементах ? Знаю до 9-ї год знижка 20 % але що це за абонемент, безлімітний чи на певну кількість спусків, чи можна десь у Львові на якійсь турфірмі купити ? Дякую!
|
Цитата:
Загалом перегляньте кілька попередніх сторінок цієї гілки - дана проблема вже обговорювалась, про це писав Bola на 14-й сторінці, пост №131. |
тобто якшо людина погано їздить то можна придбати на 20 підйомів і за 2 дні їх відкатати,а якшо їздок шалений, то краще взяти на 1 день (безлімітний), правильно я зрозумів?
|
Цитата:
|
Хороша тема відкрилась!!!:Yahoo!:
Адміністрація курорту вітає всіх із початком календарної весни і для всіх наших лояльних клієнтів пропонує спеціальний подарунок: всі, хто скористався нашими акціями «Раніше плануєш - дешевше купуєш 2010 – 2011» та «10000», отримають можливість ще в цьому сезоні використовувати придбані акційні абонементи. Вже з 05.03. 2010 р. абонементи, придбані за названими акціями,будуть активними для використання |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:58. |