![]() |
Раніше на сайті Буковелю була така табличка з періодами. Тепер також не змогла знайти. Отож перебрала свої абонементи, куплені в минулі роки по різних акціях.
По них виходить: «низький сезон» - з 15 листопада до 28 грудня та з 10 березня і до 15травня; «високий сезон», він же «святковий» - з 29 грудня до 11 січня; Період між вказаними датами вважається «звичайним» чи «активним» . Виходячи з вищенаведеного 8 березня попадає в період «звичайний». Окрім того на буковелівському сайті зазначено: На відміну від попереднього, в цьому році ми розширили термін дії акції «Ранкова». Тепер акція триватиме протягом всього зимового сезону, навіть у «Святковий період». Крім того, з 29.12.2009 і до 11.01.2010 на абонементи та прокат спорядження діятиме єдина спеціальна ранкова знижка 30%! Акція «Ранкова» (оновлено) | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати Якщо щось не так порозуміла – поправте будьласка. |
Цитата:
|
Cпеціальна акція лояльності «10000»
"вказати серійний номер Вашого акційного абонементу" А купленные по утренней акции ски-пассы сюда подходят или придется искать кого-то, кто в этом году был предусмотрительней меня? |
Jil,
нет, не подходят или искать кого-то, кто поделится или покупать минимальный абонемент по этой акции и по нему уже максимальный по акции 10000 |
Цитата:
"У Вас є чудова нагода придбати хоча б один абонемент за діючою акцією «Раніше плануєш – дешевше купуєш 2010-2011» і автоматично отримати можливість взяти участь в акції лояльності «10000» Только я не пойму каким макаром автоматически? Может проще сходить завтра к оф.диллеру и не морочить голову с инет-заказом? PS. вот блин, в Днепре только одна контора и та сегодня по телефону не отвечает |
А помоему подходят. Я в прошлом году по абонементам утренней акции покупал скипасы на этот год. В любом случае, Jil, попробуйте ввести номер - попытка не пытка :)
|
Цитата:
у меня их все равно пачка - и утренних и обычных, вдруг пройдет. На них на всех накорябано "раптом щасливий квиток" |
Недавно пересмотрел памятные ностальгические буклеты, нашёл абоны по утренней скидке за 2006год по 50 грн и за 2007 по 60 грн:)
Эх, были времена...:good: |
Цитата:
|
А я ночью уже попробовала - проходят утренние номера.
И думаю 10 000 дело не ограничится:acute: Теперь нужно до банка добраться. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:38. |