Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель скипассы 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4081-bukovel-skipassy-2010-a.html)

innas 16.12.2009 16:36

Акция Ранкова на какие виды абонементов?

Только на дневной? Или можно купить на 20 раз, 100 раз, вечерний и т.п.?
А то написали об акции, а на какие виды абонементов нет.

Albertowych 16.12.2009 16:38

Цитата:

Коментар від innas (Коментар 45203)
Только на дневной? Или можно купить на 20 раз, 100 раз, вечерний и т.п.?
А то написали об акции, а на какие виды абонементов нет.

Тільки 1 день, пів дня, 2 години.

innas 16.12.2009 16:59

Спасибо! Еще вопрос-

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 45204)

А вот те абонементы, которые по 368 грн на 1 день (все дни плюс), они по утренней акции продаются?

Albertowych 16.12.2009 17:06

так, продаются

"На відміну від попереднього, в цьому році ми розширили термін дії акції «Ранкова». Тепер акція триватиме протягом всього зимового сезону, навіть у «Святковий період». "@

innas 16.12.2009 17:09

Спасибо за ответ!

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 45220)
так, продаются

"На відміну від попереднього, в цьому році ми розширили термін дії акції «Ранкова». Тепер акція триватиме протягом всього зимового сезону, навіть у «Святковий період». "@

Тоесть каждое утро можно купить только на один день или пол дня. На разы, или на 5 дней нельзя.
Ясно.

akaterynchuk 18.12.2009 20:45

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 45220)
так, продаются

Треба уточнити що знижка в цей сезон не 50%, а 30%.

Vredinka 18.12.2009 23:35

эммм... во мне начали закрадываться нотки сомнения... помогите, плиз, развенчать их!
Я купила ещё осенью на сайте буковельском акционные абонементы. Один из них "Все дни" на 10 дней. Я надеюсь, эти 10 дней не подряд должны быть выкатаны? :shock:
То есть я могу выкатать день, например, завтра, потом следующий, допустим, через месяц и т.д.? А то сначала радовалась, как дитё, а как поняла, что может тут подвох, то боюся, что такой затуп мне дороговато обойдётся :girl_cray2:

Yurez 18.12.2009 23:50

у вартість абонементів "Всі дні" 1,5,10 днів входить: катання у відповідну кількість зручних для Вас днів сезону (крім сезону "Святковий" з 29.12.09 по 11.01.10 рр.), а також включена можливість вечірнього катання;

Берн 22.12.2009 16:09

Цитата:

Тоесть каждое утро можно купить только на один день или пол дня. На разы, или на 5 дней нельзя.
:shock: а я розраховувала купити на кількість спусків, а то я взагалі чайник кататися буду в перший раз і сильно сумніваюся що я за день більше 2-3 підйомів зроблю :komok:
тоді навіть по знижці 50% - 147 грн за 2-3 спуска :(

Цитата:

підскажіть скільки коштують абонементи на півдня і 2 години? а то ніяк не знайду на сайті таку інфу :cry:

_Atom_ 22.12.2009 16:45

Цитата:

Коментар від Vredinka (Коментар 46147)
эммм... во мне начали закрадываться нотки сомнения... помогите, плиз, развенчать их!
Я купила ещё осенью на сайте буковельском акционные абонементы. Один из них "Все дни" на 10 дней. Я надеюсь, эти 10 дней не подряд должны быть выкатаны? :shock:
То есть я могу выкатать день, например, завтра, потом следующий, допустим, через месяц и т.д.? А то сначала радовалась, как дитё, а как поняла, что может тут подвох, то боюся, что такой затуп мне дороговато обойдётся :girl_cray2:

Можете не сумніватися, а катати так як зручно. Дні не підряд, а як заманеться. Хочете хоч через тиждень, хоч через рік :)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:15.