![]() |
Начать с того, что определится с количеством планируемых дней на Буковеле и количеством подъемов в день.
|
Ну с количеством дней решили, что 4 дня должно хватить (может 3, если уж никак не уложимся по деньгам), а вот с количеством подъемов труднее... я сейчас слабо представляю сколько вообще можно успеть, так чтобы и накататься и не прийти "убитыми" к вечеру))
еще пару вопросов накопилось: 1) Абонемент на прокат снаряжения и подъемы действительно до 9-00 со скидкой 50%, или я что-то не так понял? Это разве не выгодней, чем брать по акции "Все й одразу 4"? 2) В начале декабря снег хоть бывает?))) |
Цитата:
2. Буває, але як правило, нормальне катання починається з десятих чисел грудня. А то буде як минулого року: 29 листопада відкрились, за вихідні люди здерли весь сніг, решта розтануло і все, після того треба було чекати снігопадів майже 2 тижні. |
Дуже вдячний за відповіді, тепер буду більш обізнаний) Залишилось переконати компанію відкласти відпочинок на тиждень або два, щоб точно потрапити на сніг))
|
У вихідні ранкова скидка всього 20%. Для тих, хто катає лише по вихідних, акційні абонементи брати значно вигідніше.
|
Никто не поделится номерком акционного абонемента, что бы заказать по Дешевше не бувае? А то "мои все й одразу" еще не приехали. :(
|
Продаж акційних абонементів продовжено до 17.10.2009р. Прийшло по електронній пошті...:good:
Приносимо свої вибачення за нестабільну роботу сайту онлайн-магазину абонементів ТК "Буковель" - Буковель - горнолыжный & SPA курорт Карпаты, протягом останніх двох днів. В якості компенсації, ми продовжуємо період найнижчих цін за акціями "Дешевше не буває" і "Все й одразу - 4" до 17 жовтня 2009 року включно. Уже 18.10.2009 р. розпочнеться зростання вартості абонементів. Надалі рекомендуємо не зволікати з покупкою абонементів. Пам'ятайте! Чим ближче до зими - тим дорожчі абонементи. З найкращими побажаннями, адміністрація онлайн-магазину абонементів ТК "Буковель" Буковель - горнолыжный & SPA курорт Карпаты, +38 0342 50 57 17, shop_admin@bukovel.info |
Цитата:
|
Кто знает, на Буке за детей 6-7 лет платить нужно?
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:02. |