Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель скипассы 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4081-bukovel-skipassy-2010-a.html)

igrus 22.09.2009 16:50

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 32798)
Ігрус навіть десь викладав в минулому сезоні, свою історію, ми посперечались хто більше за нього спусків за день робить.
А стосовно поїздки на тиждень, то дійсно, варто брати на будні економ, а на вихідні "всі дні".

заметь,что цель не ставил намотать по больше кругов,просто катал сам в тот день,ни кого не ждал и много отрабатывал на 8-ке и вечерке.
если сделают с 07 до 22 ,думаю сотню можно в день освоить:crazy:

Albertowych 22.09.2009 18:30

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 32849)
......
если сделают с 07 до 22 ,думаю сотню можно в день освоить:crazy:

не зроблять, вони хочуть доплати, а платити ніхто не буде

igrus 22.09.2009 19:30

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 32862)
не зроблять, вони хочуть доплати, а платити ніхто не буде

скорей всего это план еще сделать билеты(по 5 часов в три смены) с 07до 12,с 12 до 17,с 17до 22(7,1,2 вечернее) это было бы разумно и экономно.

A888 22.09.2009 19:36

Обещают второго первый снег... По работе, как раз должен быть в Буковеле. Думаю, что зима в этот год должна быть отменной. Абонементы на декабрь, в Шелторе должны меня ждать. Первое чувство на 2. 10- может взять с собой лыжи?:D

Темп 22.09.2009 21:12

Все Ок! Только с подъемниками как - с 15.11 Ножками:bad:

Keks 22.09.2009 22:21

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 32869)
Обещают второго первый снег... По работе, как раз должен быть в Буковеле. Думаю, что зима в этот год должна быть отменной. Абонементы на декабрь, в Шелторе должны меня ждать. Первое чувство на 2. 10- может взять с собой лыжи?:D

Ты еще думаешь? 100 % бери, ты их что на себе в Буковель будешь нести. А не возмешь, желеть долго будешь. Зима будет снежной и ранней, моя жена в таких вопросах встроенный метеопрогноз имеет (за 7 лет совместной жизни в погоде никогда не ошибалась, как у нее это получается так и не разгадал).

Bob_Kneissl 24.09.2009 12:38

Акція «Ранкова» (оновлено)
Протягом зимового сезону 2009 - 2010 для всіх, хто надає перевагу ранковому катанню, ми запропонуємо добре відому та популярну акцію «Ранкова».

Умови акції прості. З 7.00 до 8.59 в касах ТК «Буковель» Ви зможете придбати абонементи на витяги та прокат спорядження зі знижками:

з понеділка по п’ятницю 50%;
у суботу та неділю 20%.
На відміну від попереднього, в цьому році ми розширили термін дії акції «Ранкова». Тепер акція триватиме протягом всього зимового сезону, навіть у «Святковий період». Крім того, з 29.12.2009 і до 11.01.2010 на абонементи та прокат спорядження діятиме єдина спеціальна ранкова знижка 30%!

Сподіваємося, що це стане додатковим приємним подарунком для всіх наших жайворонків.

NB! Акція «Ранкова» діятиме на постійні основі протягом усього зимового сезону.

Хто рано встає – тому і знижки.
Країна «Буковель» запрошує Вас.

Взято тут-Акція «Ранкова» (оновлено) | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати

Bob_Kneissl 28.09.2009 11:30

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 32788)
Мені вчора подруга дала знати, що з сьогоднішнього дня акційні абонементи можна придбати у офіційних дилерів "Буковелю" з рук. Так що ті, хто не замовляв абонементи через Інтернет і чекав, поки вони з"являться на турфірмах, може починати "штурмувати" своїх турагентів :agree:.

В суботу було випробувано на практиці пораду Jolie:good:, ходив в туристичне агенство Міст-Тур купляти абонементи по акції "Дешевше не буває-2009", з 15.10.09р. буде дорожче. Дуже приємний персонал, після заповнення анкети, на один старий абонемент можна взяти - один на кількість спусків і один на кількість днів.:agree:

Rocker 11.10.2009 16:29

Ребята, помогите пожалуйста разобраться... Собираюсь впервые съездить в Буковель, да и вообще это будет мой первый горнолыжный отдых, но сколько не старался, не могу разобраться во всех этих акциях, спецпредложениях, абонементах и т. д. Уже просто кипит бошка))
С чего мне вообще начать? Кто может посоветовать, как вложится в минимальный бютжет?
ЗЫ: Предварительно планирую ехать в начале декабря, компания с 4-5 человек.

Yurez 11.10.2009 16:49

если в декабре, то смотри цены тут

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:08.