Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель скипассы 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4081-bukovel-skipassy-2010-a.html)

Kurt 21.09.2009 22:56

Хорошо, вечер сразу отбрасываем...
Тогда как?
Однодневные варианты тоже не рассматриваем. Рассчет 5 дней, день. Отпуск планирую в феврале.

Гы, как в школе...дано:

Yurez 21.09.2009 23:01

Цитата:

Коментар від Kurt (Коментар 32759)
Хорошо, вечер сразу отбрасываем...
Тогда как?
Однодневные варианты тоже не рассматриваем. Рассчет 5 дней, день. Отпуск планирую в феврале.

Гы, как в школе...дано:

852

Natusik 21.09.2009 23:09

вариант 1-й: приехать , купить в кассе на пять дней и катать в свое удовольствие получится цена 852 грн (170 грн в день) - эти абонементы не акционные соответсвенно на следующий год ни в какой акции они участвовать не будут.

вариант 2-й: раненько вставать и покупать по ранковой акции в половину цены либо со скидкой 30 % в зависимости от дня

вариант 3-й: купить по акции ранише купуешь...., в зависимости от того как ты катаешься, можно купить не по дням а по количеству подъемов, например 100 за 915 (если это будни) или 3*20=60 подъемов , соответсвенно на пять дней будет дешевле чем в кассе, получашь тот вариант, что если не выкатешь, то сможешь докатать в сезоне в др день, + ночное катание.

последние два варианта -- могут участвовать в акциях в следующем сезоне, и вероятнее всего таковые будут, но какие не известно)))

Keks 21.09.2009 23:16

Не знаю как кому, а я считаю акция "Утренняя" самая оптимальная, не надо заморачиваться, вставай пораньше:good:.

Natusik 21.09.2009 23:19

жаль, что дают только в одни руки, так можно было бы заслать жаворонка и поспать еще часок, нам совам)))))))), сорри за флуд:oops:

igrus 21.09.2009 23:29

Цитата:

Коментар від Natusik (Коментар 32764)
жаль, что дают только в одни руки, так можно было бы заслать жаворонка и поспать еще часок, нам совам)))))))), сорри за флуд:oops:

:)пускай в клюв возьмет пару паспортов,прав,студ.билетов и совы выспятся :wink:

Jolie 22.09.2009 09:22

Акції почались - бігом на турфірми!

Мені вчора подруга дала знати, що з сьогоднішнього дня акційні абонементи можна придбати у офіційних дилерів "Буковелю" з рук. Так що ті, хто не замовляв абонементи через Інтернет і чекав, поки вони з"являться на турфірмах, може починати "штурмувати" своїх турагентів :agree:.

Bob_Kneissl 22.09.2009 09:39

Цитата:

Коментар від Kurt (Коментар 32756)
Ок, те если я к примеру не буду кататься вечером, то сейчас уже акция "ранише" на 5 дней будет нерентабельна, тк 1072 > 852 , если я куплю абонемент по приезду на месте.
Чтобы меня понимали, я не торгуюсь, я просто хочу разобраться, что к чему, тк я на Бук еще не ездил и в связи с этим много вопросов...

Є ще акція лояльності "Дешевше не буває-2009", в якій беруть абонементи акції "Все й одразу". Хто не купляв таких абонементів, може купити зараз абонемент з акції "Все й одразу-4" і на основі номера даного абонемента купити два абонементи - один на кількість спусків, другий на кількість днів. Вирішувати тобі, успіхів:wink:

cap 22.09.2009 10:44

Шановні друзі, для себе відкрив цікаву фішку щодо ефективності придбання абонементів на дні та на кількість підьомів: справа у тому, що останній раз перевіряючи залишок підьомів та днів абонементів на сайті Буковелю, виявилось що запрос видає не просто залишок, а всю історію катання - номери витягів та час проходу через турнікети за день. :secret:
Завжди я приїзжаю кататись на 2 тиждні у лютому, тому у будні без питань абонемент на кількість днів (30 спусків середнє), для пятниць теж варто взяти денні абонементі, а от у субботу та неділю варто рахувати кількість спусків з 8-00 до 11-00, тому що з 11-00 то вже не катання, а базар "Барабашова" перед 1 вересня! У стрімкому темпі витяг-схил-витяг за три години виходить максимум 15 раз, тому краще на рази! Думаю що дуже корисна річ бачити історію свого попереднього катання! :good:

Albertowych 22.09.2009 11:15

Цитата:

Коментар від cap (Коментар 32792)
....... Думаю що дуже корисна річ бачити історію свого попереднього катання! :good:

Ігрус навіть десь викладав в минулому сезоні, свою історію, ми посперечались хто більше за нього спусків за день робить.
А стосовно поїздки на тиждень, то дійсно, варто брати на будні економ, а на вихідні "всі дні".

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:46.