![]() |
сейчас на буке очень и очень много Щастья!....
|
Звонил до обеда Альбертович. Говорит с утра и до 11-00 план выполняется на 200% СОСТОЯНИЕ трасс 5+. После 11-00 жахх на двойке, зато 1 и 12, 11, 15 свободны.
|
Цитата:
12-я утром в идеальном состоянии,2-ка бетон остальные хороши до 11-12 часов.людей прибавило нев разы,а в десятки разов:( в общем скучаю за дождем.... :) пробовал сегодня не смазаные хеды,завтра буду пробовать смазанные (Альбертовичу незачет;)) |
Был сегодня 02.01. Катался с 8:30 до 12 часов. Утром пробки на дороге не было, на трасах с утра людей немного, потом народ подтянулся. На 11, 12 и 5Н и до обеда людей почти небыло... С 11 часов катался на 2А траса сплошной лед и бугры. Людей много (ломов тоже немало, какой то "нехороший человек" сзаду в меня въехал на полном ходу, пролетел я метров 8-10, но все вроде обошлось). Когда ехал назад (после 12-ти), все парковки уже были почти заняты, пробка на въезд в Буковель была километров 5. Так что рекомендую ехать с утра...
|
Цитата:
сори за офтоп |
У темі 2 додатків
Цитата:
Всім сильно змучиним, роздавали Бьорн. Я був змучений подвійно, і тому баночка Бьорну дісталась ще й Ігрусу.:ok: Решта фоток тут |
щось урожайне місце на бьорн - тиждень тому саме в цьому ж місці він теж успішно ловився:
http://pics.livejournal.com/ihoros/p...3/s640x480.jpg |
Цитата:
ему сразу баночку презентовали - легче стало :girl_in_love: потом второй начался - для меня старался :oops: ну и "бернули" мы на подъемнике :beer: |
Катався на Буковелі 31, 1, 2, 3.
Перші два дні - людей мінімум, аквапарк під ногами, сніг дуже мокрий, падав дощ. Тим не менше я дуже класно покатався, особливо на 5Н =) 2 число - вдарив мороз, весь аквапарк замерз. Особисто мені кататись не дуже сподобалось (борд на твердому замерзшому снігу-льоді не рулить). Людей середньо, черг великих майже не було. 3 число - падав вночі перед катанням природній сніг + дмухали пушки. Ратраки трішки позрізали той лід що був день перед тим + випав новий сніг, катання було в кайф, хоча на деяких трасах були груди льоду після ратрака а також "майже" лід. Кататись було класно, хоча ноги вже не тримали :D Новий сніг на трасах дуже сухий:) Посилено працювали пушки на деяких трасах (зокрема на чорних). Людей було дуууууже багато, чайників багато. Падав сніг. Для тих хто хоче їхати - ідеально буде мабуть на ці будні, людей не багато, сніг природній + пушки + можливо вже позрізають лід і брили. Ближче до вихідних знову обіцяють плюсову температуру і дощик :( (хоча впевнений що сніг він не змете, є вже хороша "основа" на трасах, та й снігу вдосталь, він падає і напилюється). Після вихідних ніби знову має бути мінус і сніг. Так що щоб не говорили на Буку - зараз це мабуть єдине місце де можна гарно покататись :) |
сейчас я бы не советовал ехать,людей-просто КАТАСТРОФА! на колличество горок.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:27. |