![]() |
був сьогодні, буду завтра
якщо коротко то Бука на 5- сніг вже є , все працює, накатались досхочу 2Mudrik, пухляк був на полонині що під 12 але ми його закатали ланцюгів не треба, бери глінтвейн чи конячок, мороз ще той... |
Якщо вже мова зайшла про талібан, то я хочу застерегти людей
Так таких цін як там нема навіть у студентській столовці в КПІ, але наша компанія там в минулому році конкретно траванулася, і хто (вибачте за натуралізм) вночі непоблював, той ще 2 дні лежав з отруєнням і температурою. Так що думайте самі, звичайно від пуза наїстись там можна за15-20 гривень, але чи варте це 2 днів каталки?? |
Був вчора в Буковелі. Сууупер! Людей порівняно не багато, черг майже не було. На деяких трасах є ділянки льоду під снігом, але з тим можна змиритись. Вранці траси були засніжені і відратрачені. Видно, що Буковель працює. Невеликі мінуси компенсувала чудова погода---мороз і сонце... Чого ще треба для хорошого відпочинку?
|
Цитата:
Сорри за офф, но от фоток сердце биться стало чаще. |
Катались четвер-пятниця, тобто 21 і 22 січня. Катання відмінне. Хто досі в сумнівах і має час на поїздку в Буковель - обовязково збирайтеся і вирушайте! Лід на трасах є, від нього нікуди не дітись, але переважно це лід на окремих участках після 12 години. Тому сміливіше!
-15, сонце, морозно, на підйомниках холодно, тому вдягайтеся потепліше; паркінг коло 14 підйомника; машин купа; людей також купа, пробка о 8:15 вже була, тому бажано пробиратись до 8. Тепер щодо самого катання по трасах на мою скромну думку аматора smile 14А - вранці, до 12, траса в чудовому стані, жодних нарікань. Після 12 верх траси в льоді і горбах, людей тьма і падаючих ще більше. 15D - верх траси, та й більша її частина в льоді, і це вже коло 11 години. 15А - справила дуже приємне враження, періодично по ній проїжджали. 16А - непогано, але не в найкращому стані. 5В - на мою думку, найоптимальніший варіант для початківців, льода практично немає, та й людей, якось, в принципі не так багато, як на 14А. 12А - never again, поки не впаде кільканадцять см снігу... Верх траси в обід перетворився мало не на каток, по якому летять, а переважно падають всі, хто спускається. 2А - добралися до неї вже ввечері і були настільки задоволені, що весь наступний день на ній і провели. Вечірнє катання просто супер, людей майже немає, стан траси відмінний, якщо врахувати, що по ній весь день "колєсали"! Сьогодні падав сніжок вночі і майже весь день, чим нас дуже потішив!!! Про черги не пишу по тій простій причині, що їх не було, а 2 хв чергою язик не повертається назвати! Висновок: катання всім дуже сподобалося. Незважаючи на те, що на трасах дійсно є участки з льодом, снтесані майже до грунту, це основно не міняє - кататись прекрасно! І чим більше, тим краще! До зустрічі в Буковелі. |
катались в суботу. Все було файно але в 12 год шлек трафив то світло і вибило всі підйомники. Я провисів на 7 півтора години. Дитина, жінка та я змерзли як мауглі, надворі було -15" морозу. Нас дотягували майже годину , набігли рятувальники з альпін\системами, вже хотіли евакуювувати на шнурках та Бог милував...
дотягли... в резульататі всі перемерзли, каталка по тому сі скінчила. Настрій на нулі, дитина шмаркає, день пропав. Потім годину відігрівали дитину та жінку в машині, випили весь Unicum, заледве їх відігрів. знаю що по обіді відновили роботу бувкально пару підйомників, остальні закрили. |
Очень неприятно все это. Ребенок бедняжка на холоде. Jurabike, держитесь и не вздумайте болеть.
|
Тоже вчера откатались на Буке,рад был встрече со всеми,один минус был тока сотключением електрики где то на час,я такого еше не слышал чтоб на Буке такое было.Мы застряли внизу 8-го .20 мин. подождали и было принято решение топать наверх(зная реалии нашей жизни).Когда до верха оставалось метров 100,подьемники включили,подумав о смысле жизни,и о том что типа один подьем у нас в запасе(типа съэкономили) сьехали вниз и поехали уже на встречу форумчан на 13.30.Конечно пеший подьем,дался знать на усталости и каталка была уже не та
|
Цитата:
сауна рулить |
,
Цитата:
|
Эпидемия прошлогоднего Захара настигла и Бук-сумно:cry:
|
Був з п"ятниці по неділю. 22.01.10-24.01.10
На рахунок дороги розвію деякі міфи,а саме те ,що вздовж усієї дороги лід,слизько неможливо їхати!Їхати досить неважко,бо на дорозі утворились колії з чистого асфальту,а куски снігу і льоду залишились на узбіччі і на розмітці! в суботу приїхали з друзями в 8.30 на 5 підйомник вже не пускали,прийшлось поїхати на 14-мені там сподобалось,бо машин мало і не дуже сильний двіжняк.Я б не погодився з деякими людьми які казали шо снігу мало і нема сенсу їхати! Принамі до 2 год траси просто ляля!!!снігу досить багато хоча дійсно можна погодитись,що природнього снігу маловато,та це не мішало насолоджуватись чистим небом і чудовим широким кантуванням. Мороз реально жосткий!!-17 стабільно,раджу звернути увагу на ноги,принаймі мені було там холодно!краще перестрахуватись і вдяхти досить грубі шкарпетки!Ще потрібно обережно дивитися на місця які стесані,і на яких практично лід!Так таке теж трапляється але перевадно з"являється після 12 год на Довгій зверху і ще на декількох трасах. Реально трохи дивувало кількість евакуацій рятівниками,став свідком,коли якась жіночка впала на трасі під 15 підйомником і зупинилась....лежала...не рухаючись,потім бачив як її на швидкій швидко вивозили з буковелю. такшо люди навіть коли такий мороз треба знати МІРУ !!!Я не стверджую що саме цей випадок був через алког.,але мені так здається! Та навіть не зважаючи на тещо тут обговорюють(про зупинку витягів в суботу)такої зими на буковелі я не бачив років 2. Такщо хто запланував їхати-ЇДЬТЕ! навіть не вагайтесь. ТІЛЬКИ вдягайтесь потепліше! |
Цитата:
Був в суботу- неділю. Завис у суботу разом з багатьма іншими форумчанами за 5 крісел до верхньої станції 13-го витягу. Через 2 хвилини почулися звуки запуску та роботи дизельного двигуна, зразу стало ясно що справа серйозна :), але звук той давав надію на хепі-енд. Далі декілька хвилин на прогрів двигуна і потихеньку підйомник поїхав. Всі зійшли своїм ходом і попрямували на 2-ку. 2,5 та 14 підйомники продовжували працювати на автономній електроенергії (черги були відповідними). Так що Буковелю величезний плюс. По трасам. Підготовка відмінна. Не працювали 5g,f (5g в неділю готувалася) 13b, 8b, 11c, 22b, не звернув уваги на 15b,c, не був на 16-х. Зранку і години до 11-12 каталка відмінна, далі боротьба з кригою на деяких ділянках. Черг, як для вихідних, не було (окрім описаного вище). Мороз відлякав трохи людей, так що є в ньому і позитивні сторони. |
Цитата:
Теперь по поводу трасс :dance4: : 22.01.2010: Начал с 7, отличная трасса была со снегом без льда! Здорово подходит для начинающих!научился стоять и немного рулить лыжами :preved: После обеда уехал на 13Е, состояние было на 5! После семерки там скатываться было просто супер! набрались еще немного опыта! Потом решили остаться на вечернее катание))) Был с другом сноубордистом, который завел меня на трассу 2А а потом завел на 1 трассу, где свернули еще на черную 1В. Эти два спуска мне очень дорого стоили, были очень опасные падения, и я просто счастлив сегодня, что все обошлось без травм! :( Но эти два спуска мне дали понимание, насколько опасны могут быть горы и лыжи! Поэтому совет начинающим - не повторяйте моей ошибки,никогда не идите на трассу,когда не знаете,какого уровня эта трасса! 23.01.2010: Второй день уже провел намного осторожней, ушел на 14 трассу! Состояние было на 4-, частично попадал лед, и в самом начале, на самом крутом спуске было много бугров! которые было очень тяжело обходить, но они помогли научиться маневрированию и контролированию скорости! вторую половину дня катал тоже по 14 но уже с захватом красных спусков))) :skiing: 24.01.2010: Ну а этот день был просто прелесть! Начали с 14,она уже была без бугров и съехать по ней было просто прелесть, потом по 15А, состояние на 5+, на 8 подъемник! Потом на 5F-5D к 5 подъемнику! Съехали по 5G, боковые склоны порадовали - прикольно на них попрыгать было! Потом поехали по 5H - лучшая трасса для меня за все три дня катания! Состояние было хорошее, но местами со льдом, после обеда льда было еще больше на ней! Потом съехали по 5В на 12 поъемник, трасса весьма простого уровня...удовольствия уже не доставила)))) И поднялись на самую высокую точку буковельских трасс на 12 подъемнике,вид оттуда очаровывающий!сделали пару фото и съехали по 12В! Спуск был очень крутой и большую часть ехал с мыслями о выживании,чем с мыслями об удовольствии))) :slalom: Состояние трассы было на отлично, льда почти не было! Потом вновь на 5H, 5G и сделали обед! По дороге на буковелиль запаслись едой и все три дня были на самообслуживании - бутерброды+термосы! так что с едой проблем никакой не было!После обеда вновь на 13Е, потом на 13А к 22 подъемнику! трасса с неплохим уклоном,но короткая))) потом вновь на 15А, 5G, 5H потом на по 11Е на 8 подъемник, оттуда по 8В, очень хорошая горка для моего уровня была!состояние отличное было!Потом вновь по 5F -5D на 2 подъемник и снова по 2А, где первый день был просто ужас, но на третий день там было уже довольно интересно!:skiing: Итог всему катанию - твердая 5! Незабываемое впечатлнение и приятнейшее удовольствие! |
Цитата:
По під"їзді до Бука о 8 годині температура була -24, а в обід -12, ввечері як сховалося сонце знов було зимно, але докаталися до закриття. Бо після Говерли нам зимно не було :crazy: Не поспішаючи, та з обідом в столовці, зробили за день 47 спусків та відпочівші після 2-х днів на Говерлі поїхали до дому :mosking:. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:57. |