Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4119-bukovel-sezon-2010-a.html)

cap 13.01.2010 17:10

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 51388)
Єдина суперова чорна це 5F, там і карванути можна, і класикою походити. Шкода що її пізно відкривають, і не відомо чи в цьому сезоні відкриють у звязку з раптовою установкою бугеля (літа їм мало було :D)

Але з вітерцем по пустій 5ф при наяності бугеля вже врядчи проїдеш :skiing: :cry:, можливо хіба з самого рання:unknown:

Albertowych 13.01.2010 17:15

Цитата:

Коментар від cap (Коментар 51396)
Але з вітерцем по пустій 5ф при наяності бугеля вже врядчи проїдеш :skiing: :cry:, можливо хіба з самого рання:unknown:

Коли поставлять бугель, це буде сама бомбова траса, чайники туда не полізуть - бо на бугелі не вміють підніматись. І не треба стояти в черзі на крісло . Хоча я там тільки до 9:15 катаюсь, практично без черги. Потім втікаю на дальні траси.

Sheridan 13.01.2010 17:17

Новый бугель на пятёрке.... Я с трудом себе представляю, что Бук там сделает, чтобы народ не сыпался в этот громадный ров, который под бугель вырыли. Сетки там будет недостаточно.

Albertowych 13.01.2010 17:19

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 51402)
Новый бугель на пятёрке.... Я с трудом себе представляю, что Бук там сделает, чтобы народ не сыпался в этот громадный ров, который под бугель вырыли. Сетки там будет недостаточно.

Нормально замутили :good:, коли закінчать ти подивишся все буде гуд :ok:

Sheridan 13.01.2010 17:20

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 51404)
Нормально замутили :good:, коли закінчать ти подивишся все буде гуд :ok:

Ты расскажи, бо то, что я видел - мрак :(

Albertowych 13.01.2010 17:22

в суботу сфоткаю з різних ракурсів і тоді наглядно все розкажу. Але те що бачив я, мені сподобалось.

nek 13.01.2010 17:36

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 51399)
чайники туда не полізуть - бо на бугелі не вміють підніматись

Частково підтримую Ваш оптимізм. Але Ви знаєте наших. Окремі екземпляри будуть туди лізти, бо треба ж показати хоробрість перед коришами та коришанками. Але перед ними як мінімум дві проблеми – траса і бугіль. Ну на трасі знаєте як буде. А вот бугіль - то особлива тема. Бугіль, по ідеї, повинен бути відгородженим від траси, як мінімум сіткою, а як максимум ще чимось не дуже твердим. Так от друга проблема – а куди і як він буде відповзати вниз коли впаде з бугіля. Хоча я думаю будуть пертися на трасу не зважаючи на всякі загороди.

Skyclub 13.01.2010 17:40

А по моему, там и без бугеля узко и тесно. Теперь людей еще больше там будет...

Bob_Kneissl 13.01.2010 17:40

Цитата:

Коментар від nek (Коментар 51412)
Хоча я думаю будуть пертися на трасу не зважаючи на всякі загороди.

Проти природнього відбору не попреш:wink:.

nek 13.01.2010 17:46

Цитата:

Коментар від Bob_Kneissl (Коментар 51415)
Проти природнього відбору не попреш:wink:.

В прошлом году поднимаюсь на 5-ке и со мной в креселке еще три бобра. Один из них, видимо авторитет, оглянулся на 5F вниз и скомандовал примерно так: ‘’Їдемо бистро, ноздря в ноздрю а внизу повертаємо наліво, там більше місця’’.

PS. Слово бобры применил в том смысле, что они живут семьями или популяциями (что-то в этом роде).

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:33.