Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4119-bukovel-sezon-2010-a.html)

cluster 03.03.2010 22:57

Цитата:

Коментар від Grisha (Коментар 63772)
Кстати, по поводу еды - крайнее время народ начал на Буке травиться местной едой/водой.
Причем массово, имейте ввиду.

Так что водичку - из бутылок, еду... ну тут кто как может.

Как раэ сейчас на SKIER-ресурсе в отдельной ветке развернулась на эту тему не слабая полемика. И на буковельском форуме тоже.

Инструктор 04.03.2010 20:31

Самое главное и несказали. Погода отличная, стойкий минус. Трассы в отличном состоянии:good:. Давно такого небыло. Кто пропустит в эти дни катания, потом долго будет жалеть. Единственное жалко что 2-ку закрыли на ночное. Этап кубка европы однако, а это очередной престиж украины:Bravo:. Побольше бы таких событий:dance4:. А, то политики и ихние дрязги достали:evil:.

Albertowych 04.03.2010 20:36

Цитата:

Коментар від Вуйко (Коментар 64020)
Самое главное и несказали. Погода отличная, стойкий минус. Трассы в отличном состоянии:good:. Давно такого небыло. Кто пропустит в эти дни катание, потом долго будет жалеть...........

Бархатний сезон:good:, у звязку зі зміщенням зими на 32 календарних дні (це моя особиста думка ІМХО, як кажуть продвинуті чайники :)), каталка в березні є найкращою. Недарма я взяв 10 днів низького сезону.

Инструктор 04.03.2010 20:50

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 64021)
Бархатний сезон:good:, у звязку зі зміщенням зими на 32 календарних дні (це моя особиста думка ІМХО, як кажуть продвинуті чайники :)), каталка в березні є найкращою. Недарма я взяв 10 днів низького сезону.

Умный однака:mosking: А, говориш шо злой собака:acute:. Неа ты хитрый и умный лис:mosking:

Добавлено через 2 минуты

Кста, в ближайшие дни обещают еще понижение тем-ры до -12.

Albertowych 04.03.2010 20:53

самоє то! Вночі мінусок, Зранку вільвєтік жорстячок. Сонечко пригріє, попустить і до 13:33 легенько по лагідному, без великих бугрів і льда. ПЄСТНЯ :Yahoo!:

valid0l 05.03.2010 14:33

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 63718)

Сделал вывод: если очень хочется, но низзя - надо возить с собой 2-й скипасс с 1-2 мя подъемами, завернутым в фольгу. Перед совершением не совсем правильных по кодексу матрицы действий-менять местами. Это конечно не совсем правильно, но и не запрещено :D
Против лома нет приема,если нет другого лома (с)

Я шось незрозумів, як вони блокують саме певний абонемент? на відстані? а фольга до чого, вони що стріляють якимись електомагнітними пушками?:unknown: непонятно:shock:

Roman111 05.03.2010 14:46

Кожен абонемент має власний номер, який занесено в базу даних, де знаходиться інформація про залишок днів або підйомів, навіть кількість підйомів за кожен день.
Зчитування номера відбувається за рахунок електромагнітного поля, а фольга заважає проходженню електромагнітних хвиль.

Для блокування абонементу достатньо внести зміни в базу. Як, коли і ким це робиться - таємниця, яку працівники курорту розголошувати не повинні.

Наприклад, якщо сканер номера є у лижного патруля, то запропонована технологія не "катить". Якщо будеш думати що тебе мають заблокувати, а цього не відбудеться, пропаде той самий "резервний" абонемент.

Краще всього не порушувати правила поведінки і не заморочуватись різними технічними проблемами, а отримувати задоволення від катання.

valid0l 05.03.2010 15:08

Цитата:

Коментар від Roman111 (Коментар 64173)
Кожен абонемент має власний номер, який занесено в базу даних, де знаходиться інформація про залишок днів або підйомів, навіть кількість підйомів за кожен день.
Зчитування номера відбувається за рахунок електромагнітного поля, а фольга заважає проходженню електромагнітних хвиль.

Для блокування абонементу достатньо внести зміни в базу. Як, коли і ким це робиться - таємниця, яку працівники курорту розголошувати не повинні.

Наприклад, якщо сканер номера є у лижного патруля, то запропонована технологія не "катить". Якщо будеш думати що тебе мають заблокувати, а цього не відбудеться, пропаде той самий "резервний" абонемент.

Краще всього не порушувати правила поведінки і не заморочуватись різними технічними проблемами, а отримувати задоволення від катання.

Нууу тепер ясно,скі патруль сканують номер і передадуть який тре блоканути !
Я згідний що треба дотримуватись правил:punish::agree:, просто почитав трохи тої (кухні) і поняв шо ( шаг в право-разстрел, шаг в лево тоже ничего хорошего) поняв шо шутить незя, а їду туда в перше:slalom:, ось і цікавлюсь всім підряд.:unknown:

Roman111 05.03.2010 15:17

Не треба турбуватися. Не лізти на закриті траси та не "ломитися" по схилам і лижного патруля навіть не помітиш.

Цифра 40-50 заблокованих абонементів за день у порівнянні до кількості лижників на схилах (не менше 1000 чоловік) не така вже й велика... .

valid0l 05.03.2010 15:34

Цитата:

Коментар від Roman111 (Коментар 64186)
Не треба турбуватися. Не лізти на закриті траси та не "ломитися" по схилам і лижного патруля навіть не помітиш.

Цифра 40-50 заблокованих абонементів за день у порівнянні до кількості лижників на схилах (не менше 1000 чоловік) не така вже й велика... .

Во-во! саме ця статистика 40-50:shock: мене і налякала
:)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:33.