![]() |
Когда стояла трасса на 8А, за ней присматривали инструктора, обалденно катающие, можно было учиться просто глядя на них-ехали чисто и изящно...
Я бы тот ролик в Кашпировские предложил-вот интересно на реакцию посмотреть...или низзя.? Еще про Иксы у половины соревнующихся забыл... Вообще, этот ролик доказывает, что хорошо учить других и хорошо катать самому-не одно и то же. |
У темі 1 додатків
не буду з піною на губах доказувати шо БСС це одні аси. Ситуація , звісно, не така. По різним причинам десятки старих інструкторів йдуть на "вільні хліби".
але є і люди які тримаються там роками . І не тільки тримаються . а й ростуть. Спортіки і просто любителі які постійно підвищуютьсвій рівень катання . наприклад , ось http://photo.qip.ru/users/jurabike/1...#mainImageLink їдучи на підйомнику, ну просто любусь як він ріже дуги. Таких видно за кілометр. |
У темі 4 додатків
Цитата:
PS, Юра опередил |
Він там 1? :) на всіх 3ох фотках одна і та ж людина.
|
Цитата:
2 jurabike А хто це на фото? |
Только у него есть волшебный шлем:good:
narayan, я как раз считаю, что по спросу-вполне достаточно(о чем и написал несколько выше), но за державу таки обидно:acute: |
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 42 секунды Цитата:
не знаю чому їх нема в відео, можливо ресисер відео мав своє бачення і творив свій посил до глядачів. )) |
Цитата:
|
Таке питання, а як справи з інструкторами по сноубордингу?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:53. |