![]() |
Цитата:
|
Ненависть
Вибачайте Але видно шо в гори не ходите) там дикі місця, нашо там та дорога, флора та фауна може постраждати В Горганах за сприянням Польско-Української фундації маркували маршрути-є там такі місця ,що вони відмовилися прорубувати стежки, що б залишити всю ту дику невинність яка є у Горганах Моя Вам порада поїдьте в горгани) |
Правильний ти хлопець. На жаль, +-си обмежені.
|
Повністю згідний з Celentano.Дорога-це купи сміття на узбіччі,річки завалені пластиком,каналізаційний смрад....Дорога ті місця ніяк не скрасить.А нарахунок буковеля-2 я у шоці....Весь хребет Чорної полонини будєт частной территорией?Той хто це дозволить -ворог народу!
|
Цитата:
|
Цитата:
діло не в виборах. Ще чотири роки назад я краєм ока бачив генплан Буки,існуюча частина була вільна для огляду а великий участок карти був закритий шторкою. Ще тоді це навело на думку що Бука не обмежиться десятком трас\підйомників. Ну й дітям, певно. зрозуміло що мільйонні інвестиційні проекти це діло не одного сезону чи року. Розмови про підйомники до Яремчі тривають також не один рік. все може бути, в олігархів гроші є. |
У будівництві дороги не бачу нічого поганого. Власники Буковеля зовсім не дурні, і не стануть будувати таку довгу дорогу "з нуля". Глянувши на туристичну карту "Центральні Горгани", я побачив що майбутня дорога в Буковель там вже давно позначена, тобто вона є, або колись була, але на даний момент не проїзна для звичайних автомобілів.
Якщо Буковель облаштує цю дорогу, покладе там асфальт - буде тільки користь для регіону. |
2badi.stryj я полностью читаю посты. И специально перечитал еще раз ваши, так ни чего кроме политической желчи там нет.
2Celentano Да я не хожу в горы. У меня другие интересы. Но я верю, что там красивые места и прочее, только есть маленькое но, которое заключается в рабочих местах, налогах, инвестициях и т.д. которое в целом ведет к развитию туризма. У нас лишком богато люди живут и этого им не надо? |
Карпаты, Украина - наш общий дом. А в доме полагается регулярно делать уборку, ремонт, покупать новую мебель - чтобы не отстать от жизни. Кстати, у китайцев есть древняя поговорка "отрыжка - не причина для того, чтобы не кушать".
|
Цитата:
Цитата:
Нужды местных жителей в древесине ограничиваются заготовкой дров - каждый год, и строительством домов - раз, ну пусть, в 50 лет! Хотя я видел в Верховинском районе срубы по 200! лет. А вот в массовых рубках в Закарпатье, виноваты как раз совершенно конкретные олигархи и мы все знаем их в лицо и по имени. Местных жителей нанимали там как дешевую рабсилу, платили копейки... Люди веками жили в этих горах и не нанесли лесам такого урона, который был нанесен в 90-х годах. Как раз в те смутные времена мне довелось часто снимать по этой теме. Так мало того, что нас пару раз просто грозились закопать, еще и в эфир сюжеты потом не ставили...:evil: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:14. |