![]() |
Буковель розширюватиметься або Буковель2
І це вже не чутки, а факт.
Першою ластівкою цього підтвердження стало звільнено директора заповідника "Горгани", який пропрацював на посаді понад десять років - BBC Ukrainian - Українська - Ціна дороги карпатського заповідника . Офіційною причиною для звільнення стало невиконання доручення заступника міністра. Втім природозахисники реальною причиною звільнення вважають прокладення дороги у заповіднику. Прошу всіх ознайомитися із цією статтею і розглянути карту, на якій окреслено площі майбутнього Буковеля-2 - з огляду на схему, те що ми маємо, Буковель-2 буде в 3 рази більшим за теперішній Буковель. http://data11.gallery.ru/albums/gall...-30034373-.jpg Я так розумію, що Буковель-2 планується розбудовувати від Братківської до Чорної Кливи - вся ця глушина під Добошанкою піде під окультурювання. Зрозуміло, що туризм з огляду на багатство рекреаційних туристичних ресурсів Українських Карпат треба розвивати, а місцевим людям роботу нормально оплачувану - але ж серце болить за цією прекрасною глушиною, за цією природою... А ви як вважаєте - можна через заповідник дорогу прорубувати чи ні? А, може, варто прокласти вузькоколійку, як це давно робиться в Європі, зокрема, в Швейцарії? Тоді це і екологічніше буде, і машин не треба туди навозити, чи не так? P.S. Я мрійниця, я знаю :angel:. |
Все должно быть разумным! И развивать горнолыжные курорты тоже надо, надо разумно! А бороться с пргрессом, к сожалению, практически невозможно. А в нашей стране нельзя бороться с интересами бизнеса , нереально.
|
Прихід до влади нових людей завжди тягне за собою звільнення. Наша нова влада є проросійською, а Росії наплювати на нашу екологію. А те, що в Буковелі панують російські гроші, ні для кого не є секретом. На мою думку, тут все ясно.
|
Достал свою туркарту Горган. Конечно это все хорошо. Но главное, что б не испохабили эту красоту.
Этим летом, пока не начали все портить, надо будет туда походик организовать. Запомнить те места, какими они были до строительства. Так как я в организации турбизнеса вообще не шарю, можете обьяснить что это даст? 1. Уменьшение человек/квадратный метр трассы на каждой трассе буковеля. 2. Уменьшение/увеличение стоимости скипасов и проживания. 3. Возможно хоть построят специально подготовленные трассы под определенные виды. Все же собираются на Олимпиаду заявлять(что-то такое слышал). 4. Есть шанс что норм парки и пайпы построят? :) |
Да, и туризм развивать надо, и с дорогами в Карпатах - беда...
Надо строить дороги, только делать это как в той-же Швейцарии, чтобы горные экосистемы не страдали. Кстати и лес в Швейцарии рубят, и немало, но трелюют по воздуху, по специальным временным канатным дорогам, а у нас таскают бревна тракторами гусеничными, разрушая склоны, после чего эрозия и оползни... А вот узкоколейки сейчас активно возрождаются и, возможно, мы еще увидим такое в Буковели. Популярность такого рода экскурсий растет и вкладывать деньги инвесторы будут. Как-то пришлось в Закарпатье прокатиться - очень здорово! В Карпатах заработала уникальная туристическая узкоколейка - Adrenaline.in.ua Туристическая компания "Уникальная Украина"/Путешествия Украиной/Туры выходного дня/Карпатский трамвай Даешь Карпатскую Швейцарию!:preved: ЗЫ: Я тоже мечтатель:oops: |
У Ів.-Фр. області з смт Вигода давно вже курсує "Зелений трамвай" по вузькій колії.
|
Цитата:
Все равно чьи деньги, главное чтоб они пошли на благо нашей страны. |
Цитата:
|
Ну шо тут скажеш,
колись ночувавши пІд Петросом один лІсник який ночував з нами на верхнІх колибах- казав таку байку шо на Петрос пІдйомники поставлять, я тоді зробив великі очі-і кажу та тож заповідник) він посміявся і ми все то забули, тепер не здивуюсь нічому. Підтримую сто % badi.stryj політика з тієї сторони-так шо не дивно що все буде зруйновоно...через н десяток років. Моя думка кому не сподобалось ставте -):pleasantry: |
2badi.stryj На пост советском пространстве, там где деньги, там глубоко пофиг на экологию, не зависимо от политических ориентаций. Хватит искать виноватых, что заслужили то и имеем. А по поводу строительства сугубо мое ИМХО пусть строят, хоть людям работа будет.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:02. |