Нарешті і я вже відкрив сезон. Буковель зустрів «приємною» погодою. Прогноз обіцяв після обіду дощ. Але прогноз не справдився. Ми приїхали в 8.30 - дощ вже йшов.( Може в когось в цій годині вже після обіду? Незнаю.) Хоча правильніше сказати, то був не дощ, а суцільна мряка, сильний туман, який дуже часто переходив в рясний дощик. До 10.00 ми вже достатньо помокли.
Але, взагалі я не про це… Отримав масу задоволення від катання, незважаючи на погодні умови.
Снігу море, траси в суперовому стані, і що найголовніше нуль людей.Я такого ще не пам’ятаю: просто залітаєш в турнікети.
В загальному якихось змін не видно. Порадувала дорога яку видно коли підніматись на 5-ці, мабуть це та,що йде на Яблуницю, чув що скоро мають відкрити(рух там просто шалений – Крази цілий день туди-сюди їздили).7-й витяг переритий повністю, так що початківцям дорога одразу в бій – на 2 або на 5.
Якщо коротко підсумувати, то все на досить високому рівні, як завжди.Але по великому рахунку: для того, щоб отримати задоволення і класно відпочити треба просто налаштуватись на позитив, і тоді ніякі зовнішні фактори, як-от погода,не зможуть зіпсувати справді хороших вражень.
|