Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2011 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/8165-bukovel-sezon-2011-a.html)

vorigg 21.01.2011 17:23

Цитата:

Коментар від MIC (Коментар 108618)
Хочеш сказати, що тебе за весь день стукали по спині, в'їзджали на парах, збивали і тільки завдяки черепашці все ОК???

Відколи я катаюсь мене збивали лише раз і без сумних наслідків,бо заїхала в мене жіночка менша в 2 рази.Стараюсь кататись уважно,але розумію,що перестрахуватись лишній раз не завадить,тому і купив захист собі і дружині.І на мою думку захист відчутно гасить удар.Тому у випадку з тим хлопцем можливо б розриву селезінки і не було б...

lubomyr 21.01.2011 17:37

Береженого Бог береже, але долю не обдуриш...

MIC 21.01.2011 18:29

Цитата:

Коментар від vorigg (Коментар 108694)
.... на мою думку захист відчутно гасить удар....

Треба об'єктивно подавати інформацію. Фраза "На мою думку" не зовсім умісна. Люди подумають, що куплять панцирі і все буде в шоколаді. Насправді це лиш один із елементів захисту, зовсім не домінантний в ситуації, коли хтось в'їзджає ззаду.

Цитата:

Коментар від vorigg (Коментар 108694)
... захист відчутно гасить удар..... можливо б розриву селезінки і не було б....

Як Бог дасть. Але можливість є.

vitalik0303 21.01.2011 21:03

:pardon: Думки в слух: це як потрібно вдарити з заду по спині,чи по корпусу, щоб лопнула селезінка,розумію ефект розслабленості та несподіваность ,но всерівно:shock::( Шкода хлопчину,співчуття батькам.

Viking 22.01.2011 00:11

Цитата:

Коментар від MIC (Коментар 108618)
Пильнувати, пильнувати і головою крутити, як пропелером. Багато випадків стається із необачними на трасі.

Не панацея. Успевают догнать между поворотами головы, даже не на центре склона. Увидеть успеешь, но среагировать-никак, сам попадал в ситуацию, хоть и верчу головой в каждом повороте. Печально, но единственный рецепт как в песне у Высоцкого: "...назад пятьсот, вперед пятьсот...", т. е. не начинать движение, пока на 101% не убедишься, что за спиной и впереди на несколько сотен метров нет вообще ни кого. Правда при перегруженности Бука, это практически не реально. Вывод один: "FUC# THE..."

Валера 22.01.2011 00:27

ЛЕТАЛЬНЫЕ ИСХОДЫ НА БУКОВЕЛЕ

ОЧЕРЕДНАЯ СМЕРТЬ НА БУКОВЕЛЕ...
Уважаемые форумчане.
20-го числа в четверг в 11:00 произошел несчасный случай с 20-ти летним Попович Денисом... Все произошло на одной из трасс Буковеля.
...Обычный день,погода,компания, все идет своим путем....
Денис отлежывался на снегу,скорее всего после падения, в тот момент как уже с отстегнутыми лыжами на него,с приличной скоростью двигалась м[U]олодая девушка (тоже поторпевшая падение). Дальше все просто: удар ботинком по
селезенке - разрыв селезенки - внутренее кровотичение - и смерть в карете скорой помощи...
При чем девушка без малейшего колебания одела лыжи и помчалась дальше.
Она была одета в черные штаны и красную куртку, черный волос.

P.S ....его можно было спасти!!! С начала сезона на Буковеле погибло более 10-ти человек, у меня вопрос: нельзя ли вместо очередного 10-ти этажного
SPA-комплекса построить госпиталь, а не медпункт с зеленкой и асперином???!!!

Девушку нельзя винить в его смерти, но на ее руки была косвенно пролита кровь человека... а она даже и не догадываеться....

Pivoman 22.01.2011 01:11

Ммм... это как река - она течет, а смерти продолжаются. Насчет хорошо оборудованного центра-да! ( я не оч в курсе, действительно мож Буку надо подтянуть туда медицину с хорошим оборудованием) Казалось-бы мелочь - зазевался-и пипец! Жалко парня. .....

vorigg 22.01.2011 11:28

Цитата:

Коментар від MIC (Коментар 108724)
Треба об'єктивно подавати інформацію. Фраза "На мою думку" не зовсім умісна. Люди подумають, що куплять панцирі і все буде в шоколаді. Насправді це лиш один із елементів захисту, зовсім не домінантний в ситуації, коли хтось в'їзджає ззаду.

Я подав власне свою СУБЄКТИВНУ думку,на обєктивність не зазіхав.Я зважив всі за й проти захисту спини і ОСОБИСТО вирішив,що мені він потрібний.А кожна людина має власну голову на плечах і вправі робити свій власний вибір.

jordik 22.01.2011 11:32

Цитата:

Коментар від vitalik0303 (Коментар 108764)
:pardon: Думки в слух: це як потрібно вдарити з заду по спині,чи по корпусу, щоб лопнула селезінка,розумію ефект розслабленості та несподіваность ,но всерівно:shock::( Шкода хлопчину,співчуття батькам.

не факт, що хлопчина був абсолютно здоровим, тобто в нього,підозрюю, могли бути недіагностовані проблеми з кров"ю- і як наслідок з селезінкою, від чого капсула селезінки так легко розіввалась і дитина померла від масивної кровотечі.
на 7 каталась минулого тижня в ролі чайника-бордера. якось зберусь з думками і опишу той жах,яки там твориться- доводиль маневрувати між лижниками так, що чоловік з мене сміявся, що я майстер :) там просто неможливо їздити - коли я падала, то навіть голову руками закривала від жаху, що зараз у мене в"їдуть.

jordik 22.01.2011 11:40

Цитата:

Коментар від Валера (Коментар 108799)
ОЧЕРЕДНАЯ СМЕРТЬ НА БУКОВЕЛЕ...
Уважаемые форумчане.
20-го числа в четверг в 11:00 произошел несчасный случай с 20-ти летним Попович Денисом... Все произошло на одной из трасс Буковеля.
...Обычный день,погода,компания, все идет своим путем....
Денис отлежывался на снегу,скорее всего после падения, в тот момент как уже с отстегнутыми лыжами на него,с приличной скоростью двигалась м[U]олодая девушка (тоже поторпевшая падение). Дальше все просто: удар ботинком по
селезенке - разрыв селезенки - внутренее кровотичение - и смерть в карете скорой помощи...
При чем девушка без малейшего колебания одела лыжи и помчалась дальше.
Она была одета в черные штаны и красную куртку, черный волос.

P.S ....его можно было спасти!!! С начала сезона на Буковеле погибло более 10-ти человек, у меня вопрос: нельзя ли вместо очередного 10-ти этажного
SPA-комплекса построить госпиталь, а не медпункт с зеленкой и асперином???!!!

Девушку нельзя винить в его смерти, но на ее руки была косвенно пролита кровь человека... а она даже и не догадываеться....

на жаль, при такому перебігу обставин його врятувати не вдалося б. навіть при розгорнутій операційній на Буковелі лікарі би не встигли , це не кіно, жорстока реальність.
хай береже вас Господь

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:33.