Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2011 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/8165-bukovel-sezon-2011-a.html)

narayan 22.01.2011 11:58

Погоджуюсь про жах на 7а, доводилось кілька раз спускатися по ній в кінці каталки минулого року, для себе зробив висновок що новачка я б туди не відправив, навіть для досвідчених лижників, ця траса є екстремальною: по-перше дуже велике скупчення людей більшість з яких - чайники, по друге кожні 30 секунд ( умовно :wink: ),хтось падає. В принципі траса хороша для навчання проте при великому скупченні людей туди краще не їхати.

zolto 22.01.2011 16:18

Акція "Ранкова"

Протягом зимового сезону 2010 - 2011 для всіх, хто надає перевагу ранковому катанню, ми пропонуємо добре відому та популярну ранкову акцію

Умови акції прості. З 7.00 до 8.59 в касах ТК «Буковель» Ви зможете придбати абонементи на витяги та прокат спорядження зі значними знижками:

з понеділка по п’ятницю знижка становить 30%;
у суботу та неділю знижка становить 20% .

билет можно купить в любой касе возле горы????????????????

MAG 22.01.2011 16:28

zolto, В любой, а ещё на крытой стоянке возле семёрки. Там и очередь поменьше.

volvo 22.01.2011 16:44

вот блин...ну и что теперь делать????помимо шлема одевать латы на себя????если так хочется кататься...я как новичек очень волнуюсь...в том году не было никаких казысов во время моего пребывания на буке...но жизнь-то дороже!

jurabike 22.01.2011 16:59

луччше ни едь
или едь , но лыжи ни бири

2 Валера
про цей випадок я писав ще 20-го. Дуже шкода молоде життя, такий неочыкуваний кынець.

сьогодні катав з дружиною та дитиною . Людей було неміряно, ломярів також. Я цілий день на них рикав :"Там не стань, там не ляж." Досить часто люди не задумуючись самі створюють преценденти для таких випадків. Сідають\лягають в трубах, відразу за поворотами, тощо. А чайників і ломів ніхто не відміняв... Не подумай , це не камінь у ваш огород. Просто сьогодні "гоночний" бордер в підрізанні обігнав мою дружину і через два метри круто вгальмував і сів на сніг. Дружина заледве вирулила - чайник же:agree:.
Я підіхав - пожурив , малий ні грама не зрозумів що я від нього хочу. А могла б , не дай Бог, і залетіти лижами в поперек...
І катання ми сьогодні закінчили не в 16.30 а в 14.00 бо траси стали як мурашники - чорні від людей.

dik 22.01.2011 17:02

Цитата:

Коментар від zolto (Коментар 108849)
Акція "Ранкова"

билет можно купить в любой касе возле горы????????????????

Еще надо быть готовым к тому, что кассир может настаивать на том, что в одни руки продают один абонемент.

dik 22.01.2011 17:11

Цитата:

Коментар від volvo (Коментар 108853)
вот блин...ну и что теперь делать????помимо шлема одевать латы на себя????если так хочется кататься...я как новичек очень волнуюсь...в том году не было никаких казысов во время моего пребывания на буке...но жизнь-то дороже!

Наверное лучше всего не паниковать и просто быть внимательным во время катания.
В автокатастрофах каждый день гибнут люди, но это не значит, что передвигаться нужно сугубо в танке и т.д..
Парня действительно жаль, но от этого никто, к сожалению, не застрахован.

jurabike 22.01.2011 17:15

100% буде настоювати
інакше їх штрафують на 50% ЗП

volvo 22.01.2011 17:16

как жаль, что у меня на затылке нет глаз((((

на какой трассе это случилось???

jurabike 22.01.2011 17:35

за ці роки уже на всіх
лише на моїй памяті були такі випадки на 12, 15, 14, 2 ( заїхали в огорожу моста)
тому таки краще їдь без лижвів

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:57.