![]() |
Погоджуюсь про жах на 7а, доводилось кілька раз спускатися по ній в кінці каталки минулого року, для себе зробив висновок що новачка я б туди не відправив, навіть для досвідчених лижників, ця траса є екстремальною: по-перше дуже велике скупчення людей більшість з яких - чайники, по друге кожні 30 секунд ( умовно :wink: ),хтось падає. В принципі траса хороша для навчання проте при великому скупченні людей туди краще не їхати.
|
Акція "Ранкова"
Протягом зимового сезону 2010 - 2011 для всіх, хто надає перевагу ранковому катанню, ми пропонуємо добре відому та популярну ранкову акцію Умови акції прості. З 7.00 до 8.59 в касах ТК «Буковель» Ви зможете придбати абонементи на витяги та прокат спорядження зі значними знижками: з понеділка по п’ятницю знижка становить 30%; у суботу та неділю знижка становить 20% . билет можно купить в любой касе возле горы???????????????? |
zolto, В любой, а ещё на крытой стоянке возле семёрки. Там и очередь поменьше.
|
вот блин...ну и что теперь делать????помимо шлема одевать латы на себя????если так хочется кататься...я как новичек очень волнуюсь...в том году не было никаких казысов во время моего пребывания на буке...но жизнь-то дороже!
|
луччше ни едь
или едь , но лыжи ни бири 2 Валера про цей випадок я писав ще 20-го. Дуже шкода молоде життя, такий неочыкуваний кынець. сьогодні катав з дружиною та дитиною . Людей було неміряно, ломярів також. Я цілий день на них рикав :"Там не стань, там не ляж." Досить часто люди не задумуючись самі створюють преценденти для таких випадків. Сідають\лягають в трубах, відразу за поворотами, тощо. А чайників і ломів ніхто не відміняв... Не подумай , це не камінь у ваш огород. Просто сьогодні "гоночний" бордер в підрізанні обігнав мою дружину і через два метри круто вгальмував і сів на сніг. Дружина заледве вирулила - чайник же:agree:. Я підіхав - пожурив , малий ні грама не зрозумів що я від нього хочу. А могла б , не дай Бог, і залетіти лижами в поперек... І катання ми сьогодні закінчили не в 16.30 а в 14.00 бо траси стали як мурашники - чорні від людей. |
Цитата:
|
Цитата:
В автокатастрофах каждый день гибнут люди, но это не значит, что передвигаться нужно сугубо в танке и т.д.. Парня действительно жаль, но от этого никто, к сожалению, не застрахован. |
100% буде настоювати
інакше їх штрафують на 50% ЗП |
как жаль, что у меня на затылке нет глаз((((
на какой трассе это случилось??? |
за ці роки уже на всіх
лише на моїй памяті були такі випадки на 12, 15, 14, 2 ( заїхали в огорожу моста) тому таки краще їдь без лижвів |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:57. |