Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
13.03.2011, 22:27
|
#821 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol Bandit B2
|
Приїхали з Олегом Олавіном і Юрою Оскаром за 20 хвилин до запуску підйомників. На ВІП-проході 14-го вже чергував Юрабайк – він вирішив першим «порвати вельвет».
Ми з Олею особливо не спішили, тому пройшли турнікети у 8:32. Десь на 2/3 підйому зверху почали їхати перші лижники цього дня. Показово, що перші 8 чоловік (у т.ч. Юра) йшли рівними дугами, технічно. Справжні любителі гірських лиж встають рано? Лише 9-тий лижник у позі «тролейбус» летів по 14-тій трасі.
Я одразу повернув на 15-ту, яка виявилась погано поратраченою. Перепади на трасі плюс тверді грудки льоду – не сама вдала розминка. Ще й свіжонапарафінені лижі не дуже мене слухались.
Зате потім – 11-тий підйомник, ідеально підготовлені 5-ті траси, мало людей (максимум – 2 хвилини у черзі на 5-ці). Весна витіснила зиму зі схилів десь біля 11-тої години, тобто ми мали більше 2-х годин шикарного катання по майже порожніх трасах. Ось заради такого варто рано вставати і мчати на Буковель:
На підйомнику розговорився з лижником із Маріуполя, він трохи розповів про Аляска-центр (спортсмени звідти як раз приїхали на Буковель тренуватись), підказав по техніці, разом їхали по 5Н – дякую за поради.
Потім сонце зробило свою справу, сніг став важким, «в’язав ноги». З’явились горби у людних місцях. Цілий день був досить сильний і теплий вітер, іноді він буквально зупиняв на пологих трасах. До обіду цей вітер нагнав хмар, за які сховалось сонце (і перестало псувати траси своїми променями).
14-та траса з самого ранку:
Природній сніг під опорами 14-того підйомника:
Ще незаймана 11С:
Верхня станція бугеля:
Під 17-м підйомником тіснувато:
Стан 5Н перед полуднем:
Обідали у Юрибайка, з такою ложкою можна і до збірної України доїхати:
Заїхали на 13-ті, там класно. Трохи постояли у черзі – довго вантажили на крісло ак’ю з травмованим. Зустрілись із фотографом Пашею, він шукав наречену, яка десь каталась прямо у весільній сукні. Шкода, що не побачили її, було би цікаво. Зате Оля і Олег зустріли лижників у… балетних пачках.
В 14:00 зустріч на Довгій із буко-форумчанами, кава, снікерси, фотографування:
Ще кілька спусків по коричневих трасах:
Втомлені і задоволені збираємось біля машини. Дорога додому, з кожною поїздкою додаються нові ями, під кожним кущем ховаються даішники. Чергова подорож із зими у весну – у Франківську +13С.
|
|
|
|
+
Rio, vitalik0303, Влад2010, LASO, Мих, Константин, jurabike, cluster, Olddog, Jennifer, CLS, Albertowych, jordik, Bob_Kneissl, dudunyk, sergei82, Dess, kvitkar, fair18, MICH, Карамель, MIC, Джигит, Damn, Аллигарх, gopchuk, Bola
:)
forever19 |
15.03.2011, 15:30
|
#822 (посилання)
|
-------------
Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
ціни знижуються з 25 числа :wink:, я думаю 50грн без вечірнього, на вечьорку ціна лишиться такою як було  160грн за 10 підйомів 
|
А на сайті написано, що з вечірнім катанням всього 70грн. 
|
|
|
15.03.2011, 23:10
|
#823 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: .
|
Відкатав сьогодні майже цілий день-30 спусків(ніг нечув)
Плюси:
Свіже повітря
Дуже мало людей
Траси до обіду
Мінуси:
Траси після обіду
Небуло мила в туалетах(негігієнічно)
Фотки не викладаю:кожен раз одне й те саме,міняються лиш люди навколо і хмари
Сьогодні бачив як інструктора відпрацьовували якусь демо-програму(синхронно один за одним файно їздили).Кажуть якісь показові змагання чи щось таке(я так і не поняв) мають бути в кінці березня і мають приїхати австрійці з росіянами,тому наших хлопців 2 раза на день ганяють.
І ще о 8.20 ранку бачив построєніє інструкторів(з перекличкою) на плацу у всій екіпіровці-пригадав уроки фізкультури в школі 
Востаннє редагував vorigg: 15.03.2011 о 23:49.
Причина: Згадав
|
|
|
17.03.2011, 10:35
|
#824 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: ZENITH Z76 Carbon Oversize Tpi²/AXIUM 110 L TPI²,
Nordica HOT ROD 85
|
Всем привет.
Что есть нового на Буке? Хотим отметиться на этих выходных, но прогноз, что-то не утешительный - дождь на сегодня затра передали и +-я температура. Билеты взяли даже  а тут такое...
Есть ли резон на эти выходные ехать? или просто выброшенные деньги?
|
|
|
17.03.2011, 10:49
|
#825 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: salomon aeromax
НEAD EDGE+LTD
|
Цитата:
Коментар від Sashko-t
Всем привет.
Что есть нового на Буке? Хотим отметиться на этих выходных, но прогноз, что-то не утешительный - дождь на сегодня затра передали и +-я температура. Билеты взяли даже  а тут такое...
Есть ли резон на эти выходные ехать? или просто выброшенные деньги?
|
Резон есть.Трасы работать будут.Не ростает же всё за 3 дня. К тому же прогноз погды каждый день разный. 
|
|
|
17.03.2011, 14:55
|
#826 (посилання)
|
Новичок
Nordica HOT ROD 85
|
Цитата:
Коментар від sergei82
Резон есть.Трасы работать будут.Не ростает же всё за 3 дня. К тому же прогноз погды каждый день разный. 
|
Работать то они буду, а вот можно ли там будет кататься нормально?Кто знает, посоветуете, как по такой погоде кататься? Или лучше уже ждать следующего сезона? Спасибо.
|
|
|
17.03.2011, 17:30
|
#828 (посилання)
|
Новичок
Nordica HOT ROD 85
|
Цитата:
Коментар від Wilson Payne
Если кому интересно катать под проливным дождем, то вам сюда :-,
|
Судя по вебкамере, интересы разные улюдей - кому и дождь не помеха.
|
|
|
17.03.2011, 18:11
|
#829 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Господа Буковельцы! Расскажите мне, пожалуйста, скока денег нужно будет взять с собой на скипассы на 23 и 24 число марта? Я всё забыл
Ну и кто не зависит от работы, может создать коммент в Наших встречах на 23-24? Я повторю подвиг Юрыбайка и привезу выгуливать Армаду, т.к. что-то подсказывает мне, что такого ВинниПуха, который будет на Буке нас встречать, я давно не встречал 
|
|
|
17.03.2011, 18:17
|
#830 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
что такого ВинниПуха, который будет на Буке нас встречать, я давно не встречал
|
а якжеш наша перша зустріч, коли ми 11С розписували ?
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
Пошук у темі |
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 5 | 6 | 3 (60%) | 2 (40%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 0 | 42 | 49 | 38 (75%) | 12 (24%) | 1 (2%) |
---|
Month | 1 | 35 | 2330 | 7987 | 1581 (68%) | 661 (28%) | 99 (4%) |
---|
|
|
|