jurabike |
03.04.2011 17:45 |
1 квітня в мене не задалось, з самого ранку розсипався підшипник ступиці в МТВбусі і я завис в Делятині на весь день. ТО є ніби не велика проблема. Хлопці в Франківську бігом купили новий і відправили бусіком. Та коли зняли ступицю , то виявилось що старий підшипник під час їзди "насухо" просто приварився і вибити його не можна абсолютно нічим. Виявилось що треба нову ступицю. Я знову напрягаю хлопців щоб зняли ступицю з мого старого буса але час то йде.Ну з горем пополам відремонтували буса і я поїхав на Буку.
Оксамитовий сезон рулить, жили в шалє суперірор. Відчули себе "білими людьми." Великий камінний зал, три спальні, сауна з басейном. Все красиво і комфортно. Вечором вжарили 4 кг шашлика, привітали ОлюР з ДН, поцьомали то се, посиділи в камінному залі.Вертались до шалє моїм бусом , при наявності восьми сидінь сіло туди влізло 17 форумчан. По тверезому це ніхто не зміг повторити.
В суботу зранку встали і бігом на лижі, скіпаси по 20 грн прикольні, по ціні одного пива. Зайшди в Бугіль перекусити, я заплатив за обід 20 грн.ШОК! Не вірилось в такі ціни... На 14.00 СПАцентр 4 сезони, і було нас 25 людей. І Олавін всіх фотографував. І всі потім фотографували Олавіна . Я отримав ну просто массу задоволення від саун та джакузі, на закінчення ще сходив на класичний массаж- МЕГАкайф. В 17.00 покинули спа ,а вже в 18.00 ми були готові жарити чергову порцію мяса та картоплі з салом на кемпінгу. Пожарили , по піісіть і пішли в РЦ Бука. Ламаючи всі стереотипи що "настаящіє мужчини нє тацуют" ми відірвались на всі 100. Наша компанія була зе бест. Десь в час ночі завітали на боулінг, хто виграв далі не памятаю Я чомусь кидав самі страйки
Сьогодні зранку проснулись о 9.00. Надя нагодувала нас вівсянкою і ми далі побігли на лижі. Нічний мороз пригладив траси і каталка з погодою були казкові. Таке враження що сьогодні катали лише франківчани , увесь час когось зустрічав , вітався, ... всі свої...
Пожарити Горин шашлик не вдалость, бо дрова були протипожежні і добре вимочені , а київський потяг казав шо чекати не буде. То ми частиною забігли в Грибову хату на борщ в хлібі і варенички , а частина залишиласть на кемпінгу дожимати запаси.
В результаті Джорасік та інші кияни погружені в потяг, я попиваю живе жигулівське і знову хочу на лижки.
Уїкенд у мене таки вдався, давно не тусив такій веселій та приємній компаніі.
|