![]() |
@jurabike , звісно, що на схилах проживати краще і зручніше але ж і ціни ;)
|
ну саме для цього і організовуємо тініхауз сіті . Невже 4-місні апартаменти з повноцінною кухнею , дешовою та туалетом за 1500 грн це дуже дорого ?
З варіантом №2 може я й перегнув в 2500 , потім мав відеоексурсію , він не 6+2 , а таки швидше 6-місний , думаю зменшимо вартість до 2000 грн і буду перерозрахунок інвестицій. а для одиноких ковбоїв маєм варіант підселення в автобудинок-офіс. 150 грн за добу , там реально дешево і сердито . Душ\туалет в битовці , кухня присутня . |
@jurabike ,нормальні ціни, як для проживання комуною... ;)
|
на сьогодні цей проект мені подобається найбільше . Широкі двері дозволять літом створювати оупенспейс, на стіні тільки не вистачає маркізиБ а біля будиночку великої тераси з парканчиком .
https://scontent.flwo1-1.fna.fbcdn.n...3f&oe=5E54060A |
є згода ще одного інвестора на 2 к$
Добавлено через 1 час 38 минут Щодо інвестиційної пропозиції , щоб не чекати на виробництво нового будиночка , а стартувати вже з 1 грудня , є бажання придбати вже гот овий варіант на 6 людей. Промоційна ціна здавання 2 000 грн \доба . інвестори отримають не 12 діб , а 18 . Щодо всього проекту , а чому не збудувати містечко на 10-20 тініхаузів ? З виробником є домовленість , що будиночок може рушити до нас , коли ми зберемо 10 тис, гроші наступних інвесторів підуть на будівництво другого будиночка . До весни ми розрухуємось з виробником на 100% і матимем вже не один , а два тініхауза . Так і інвестори зможуть швидше відбити свої інвестиції. |
перший будиночок придбано і незабаром він рушить на Буковель . Вже є бачення , що проект цікавий для усіх . Зараз будем збирати на інвесторів на 4-місний варіант , той що і був озвучений спочатку. Та в реалі цей будиночок буде доступний вже під весну , тобто на літній , а вже потім на зимовий сезони .
|
|
Цитата:
|
|
@ igrus это не Вы сегодня были в кемпинге с вопросом по установке своё о грузовика на прикол? Мучало сомнение, но воспитание не позволило вмешаться в разговор взрослых мужчин :)
|
@ag74 ,не, у меня не грузовик уже)
А вот может нас читают, вот это да.. ;) Пусть пробуют, может кому-то на двоих-троих и выгодно будет, мне одному дорого за 500 + електрика ( |
для одного є тариф ПІДСЕЛЕННЯ - 150 грн
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
За бортом свистит штормовой ветер, раскачивая трейлер, а в кубрике тепло и звучит "а я еду за туманом и за запахом тайги" Визбора.
Буковель Кемпинг очень атмосферное место! :) |
@ag74 , как в каюте яхты)) якорь лучше привязать к столбу))
|
@Korben Dallas, Сова есть сова, быстро спать, завтра новый учебный день !
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:02. |