![]() |
@Sumrok ,рановато ещё, мне ещё методичку зубрить))
|
https://scontent.flwo1-1.fna.fbcdn.n...9f&oe=5E783078
приїхав перший тіні-хауз . В понеділок їдем приєднувати його до всіх комунікацій. Всередині,як в справжньому будтнку є все - душ, туалет, кухня , спальня , зал та дитяча )). Просто трошки менших розмірів , аніж вдома. Вечором ще поїду за начинням - постіль та посуд на 6 людей. Вартість проживання цього сезону 1950 грн , виставили його на букінгу за значно вищою ціною. Бо хороша комісія. Але бронь впала протягом першої години. Правда , на Новий Рік. А Новий Рік у нас був зайнятий ще раніше . Тобто з 13 січня запрошуємо пожити в справжньому будинку прямо на схилі №7. і це , тепер потенційні інвестори можуть не тільки побачити ,а й потрогати чи пожити в майбутній інвестиції . Нагадую , що мінімальний внесок лише 24 тис грн. |
Цитата:
заинтересовало Ваше предложение по аренде домика в Буковели. нас 2+2 с 8 по 17 января доступно аренде? Можно Ваш телефон для связи. Спасибо |
050 373 17 51 Юрій
Букінг рулить і тіні-хауз звільняється 18 січня |
|
|
наш тіні-хауз буде доступний для проживання 18-19 січня та 22-29 січня , далі вільні дати аж 9-14 лютого.
фото на Букінгу тіні-хауз, Буковель – Оновлені ціни 2020 ціна без букінга 1950 грн за добу |
@jurabike ,хочу якось глянути з середини Ваш тіні хаус ;)
|
в попередньому пості є посилання на Букінг , там всі фото .
|
@jurabike ,зрозумів, дякую)
|
Ольга , яка хотіла бронювати тініхауз через айрнбі, мій вайбер 050 3377465. Давайте спілкуватись напрямую
Добавлено через 24 минуты і тим часом зїхав персонал , є вільні 2-місний трейлер по 800 грн\доба та Фіат Дукато по 150 грн з людини |
тіні-хауз звільняється 22 січня
2- місний трейлер - 25-го |
https://www.facebook.com/jurabike/vi...0154088722073/
Добавлено через 24 минуты щодо проживання в тіні-хаузі і трейлері , ми виставили їх на букінгу за значно вищою ціною , бо таке життя )) Питайте про вільні дати в мене , кидайте завдаток , я забронюю по прямій ціні - 1950 за тініхауз і 800 за трейлер. Запрошую і всім вдалого відпочинку ! |
По тіні-хаус все зрозуміло, дуже гарно...
Дайте інформацію що є у трейлері, або посилання з описом. Що входить у базову ціну? Електрика, газ, вода - оплата окремо? P.S. jurabike почистіть приватні повідомлення, неможливо відправити приватне повідомлення. |
@@Rusja, трейлер-двойку Юра описывал тут и тут
Газовая плита, электрический нагреватель + теплый пол в трейлере работают. Туалет, душ, умывальник и посудомойка в отдельном теплом контейнере рядом (в 4-5 метрах) на стоянке. За 800 грн в сутки было all-inclusive. Жили несколько дней в декабре 2019-го. :good: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:52. |