![]() |
попивши якось в Фільварку чаю за 65 грн я ще раз впевнився в правильності проживання на кемпінгу . Адже це фактично апартаменти з кухнею , а не голий готельний номер.
|
Здравстсвуйте.
Подскажите пожалуйста, будут ли скидки в этот бархатный сезон? До сих пор вспоминаем, как у вас весной жили когда то по 220грн вместо 500 грн зимней цены. |
Добрий день , Микола
так , знижка буде 50 % 2-місний трейлер - 400 грн 3-міснйи трейлер - 450 грн 4-місний трейлер - 500 грн з 25 березня |
цогоріч наш кемпінг переїжжає , ми піднялись на 9 поличок вище . Ближче до Редісон , а на "нашій" полці триває будівництво великого готелю . МИ ж що ? Проклали воду , каналізацію та 220В . Зараз будемо підлючати комунікації до битовок , планувати територію.
Кемпінг працює , можна й з наметами . https://scontent.flwo1-1.fna.fbcdn.n...74&oe=5C0B6FCE |
ЗИМА 18\19 . Ціни на послуги автокемпінгу :
Стоянка трейлера чи автобудинку : 1 доба - 700 грн. 1 доба АКЦІЙНИЙ - 500 грн : - власникам ВІП -карток ; - при оплаті більше 10 днів ; - власникам карток Клубу Караванерів України ;Клубу караванерів Естонії. - пенсіонерам та іншим категоріям пільговиків. 1 доба СЕЗОННИЙ – 300 грн (для тих , хто проживає весь сезон) ; У вартість включено місце для стоянки , підключення до електромережі, користування альтанкою з мангалом , санвузлом , інтернетом, водою та зливом . Автономна стоянка трейлера : 1 доба АВТОНОМНИЙ - 400 грн . У вартість включено місце для стоянки.Користування альтанкою з мангалом , санвузлом , інтернетом , водою та зливом. Зберігання трейлера на території без права проживання та підключення : 1)15 діб – 1500 грн ; 2) 30 діб - 2500 грн ; 3) Увесь сезон (15 листопада - 15 травня ) - 6950 грн. Оплата електроенергії - 4 грн за 1 КВт. Стоянка авто або додаткового причіпу – 50 грн за добу. Користування пральною машинкою або сушкою - 50 грн . Користування душовою кімнатою 50 грн ( для непроживаючих на кемпінгу ). Заправка кемпера водою 50 грн. Розміщення намету – 150 грн Оренда трейлерів для проживання : 2-місний трейлер - 800 грн\доба; 3-місний трейлер – 900 грн\доба ; 4-місний трейлер – 1000 грн\доба. |
|
Юра, написав в ПП, дай відповідь, будь-ласка
|
@jurabike
Что в этом году с кемпингом, будет? И что по ценам? |
ціни минулорічні , відкриваєм з 1 грудня
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ні , Діму пішли . Є пропозиції ??
Буду я та мої хлопці з магазину . Буде послуга "підселення" для тих , кому треба на пару ночей десь "впасти" |
А можно будет на экскурсию заехать? А то как бы вроде и хочется, но с детьми стремновато)))
|
треба , правда , 4-місний трейлер цього літа продали і зараз буде доступний лише 2-місний .
|
@jurabike, а вагончик-двойка еще есть в прокате?
Собственно сколько трейлеров в прокате осталось? :pardon: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:43. |