Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
28.11.2011, 08:51
|
#111 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Зараз: поза форумом
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Lentjaika,
а Ви, дійсно , лінтяйка )). Відкрийте Вебкамери | Буковель і подивіться скільки там снігу і що роблять люди. Вирішувати Вам.
|
|
|
28.11.2011, 08:51
|
#112 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
фотоапарат теж не брав але позаяк лижників в суботу було мало , то шукайте нас в фотозвіті на оф.сайті та в теленовинах ТСН, 1+1 та на інших телеканалах країни.
|
|
|
28.11.2011, 10:46
|
#113 (посилання)
|
дед
Снаряга: пока устраивает :)
|
вот и я до работы добрался
скажу коротко -- я доволен ))))
новые знакомства и тд
да я просто счаслив
спасибо MAGу за доставку с франыка
спасибо огромное юребайку кот возил--кормил--терпел
спасибо бобу кнесилу за настоичку--поправляючку
а с народом это да -- постоянно подымался на 4-х креслах один, аж скучно как то))))
было здорово
|
|
|
28.11.2011, 11:31
|
#114 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Volkl Shiro
|
Що найбільше вразило, так це атмосфера на Буковелі. Людей було мало, черги відсутні, якщо хтось бачив що компанія хоче підніматись разом, то люб’язно пропускали навіть після турнікету. Хочеться щоб так було постійно, але для цього потрібно раз в 10 більше підйомників і трас. Знайома від задоволення вистрибнула з кріплень (її все ж таки умудрилась збити сноубордистка), нічого серйозного - просто падіння. Ломи ще, напевно, не прилетіли на зимівлю в Карпати. Випробував нові лижі, тепер навіть не знаю як я катав на попередніх мягких і з талією 68мм (але про це у відповідній темі).
|
|
|
28.11.2011, 13:39
|
#115 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Ось і я перший раз відкрив лижний сезон так рано, разом з Буком. Все вийшло спонтанно, звонять вечером друзі і кажуть поїхали в трьох 26 листопада відкривати сезон на Буковель. Сказано зроблено. Зранку виходжу на вулицю та шукаю машину сірого кольору, чекаю поки під"їдуть, рядом стоїть чорна Хонда Аккорд з ввімкненими аварійними вогнями і тут дзвінок:
- Чого стоїш, сідай в машину. За кермом дівчина з рудим волоссям, яку перший раз бачу. Познайомилися.
- Вона нас повезе на Буковель . Доїхали без пригод. Запаркували нас першому поверсі нової багатоярусної стоянки біля 7-го витягу. Швиденько взули боти і до 2-го витягу.
Буковель зустрів нас добре підготовленими трасами та майже відсутністю людей на витягах та трасах .
Радість моя на рахунок- ох вкатаюся, була передчасною , коли я побачив, як моя нова знайома одягає лижі, спочатку п"ятку черевика всталяє в кріплення, а потім носок.:wink:
Друзі кажуть:
- Навчив нас кататися, навчиш і її, що ж мені залишалося робити:wink:
На виході з 2-го витягу зустрів нашого формчанина Олексія(tuk), а внизу Юру та Андрія
На диво моя учениця виявилася дуже терплячою і наполеглевою в начанні , ходити пішком з лижами мало хто захоче. Всі щасливі після каталки внизу 2-го витягу
Відкриття сезону вдалося на славу , думаю що наші ряди поповнилися ще однією лижницею:wink:.
Ще кілька фоток взятих з Буковельського архіву:wink:
|
|
|
|
+
Джигит, Vols, Rio, Yurez, AndriyP, Wilson Payne, dik, SkiMax, Rain, waterboy, vovan, Аллигарх, igrus, dudunyk, korik, Pertutto, tudor, Мих, jurabike, Андрій, nek, Igorco, Natusik, griig, Влад2010, A888, Katyata, vorigg, MIC, Martin, Sheridan, narayan, jag787, saleon, Paradox, Витек, cap, li_, ANNDY, klepakoff, Dimann
:)
enigmus |
28.11.2011, 14:18
|
#116 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
надеюсь что не зря еду 8 декабря - сезон открыт - ура товарищи
|
|
|
28.11.2011, 14:29
|
#117 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: HEAD Chip Monster
|
Мене аж жаба дусить від таких розповідей, але раніше 10 грудня навряд чи вийде розпочати сезон.
|
|
|
28.11.2011, 15:13
|
#118 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від SkiMax
раніше 10 грудня навряд чи вийде розпочати сезон.
|
любое сдерживание лишь УСИЛИВАЕТ ЭФФЕКТ от оргазма...!!!
|
|
|
|
+
Pertutto, Funcarver, Bob_Kneissl, enigmus, Tarassss, saleon, cap
:)
Skyclub, jurabike, wissem, SkiMax, kvitkar, Jennifer, Martin |
28.11.2011, 18:19
|
#119 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan Magfire 78
|
|
|
|
|
+
AndriyP, igrus, Katyata, Sheridan, jurabike, Аллигарх, Kateryna, narayan, jag787, wissem, vorigg, klepakoff, dima13 |
28.11.2011, 20:58
|
#120 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: HEAD Chip Monster
|
Цитата:
Коментар від igrus
любое сдерживание лишь УСИЛИВАЕТ ЭФФЕКТ от оргазма...!!!
|
Втішили мене.Ну хоча-б щось добре має бути
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 4 | 34 | 76 | 32 (78%) | 7 (17%) | 2 (5%) |
---|
Yesterday | 0 | 2 | 149 | 384 | 82 (55%) | 64 (43%) | 3 (2%) |
---|
Month | 3 | 112 | 5143 | 16315 | 2666 (52%) | 2296 (45%) | 127 (2%) |
---|
|
|
|