![]() |
Так я просто минулого сезону їхав маршруткою Івано-Франківськ-Буковель, вимучує, мені навіть страшно уявити стільки часу, зусиль, нервів потрібно витратити на такий маршрут нашим громадськи траспортом.....
|
Ахтунг!
В неділю 11.12.2011 їдем на Бук бусом, є 4 вільних місця, виїзд зі Львова в 5.30, назад повертаємось ввечері (орієнтовно біля 18 виїзд). Хто не має чим і як доїхати - приєднуйтесь! сконектитись можна зі мною тут через приват, чи skype: netka_lviv чи icq 440140670 (дублюю ще в темі Буковель сезон 2011) |
Цитата:
В Киеве есть что посмотреть :agree: (вещи - в камеру хранения) |
Цитата:
|
Цитата:
|
|
К angler1265.
Здесь никто не утверждал, что Бук недорогой курорт. А на счёт хамства и прочих издержек совка, так Бук ведь не отдельное государство, а наш родной украинский и работают там наши же сограждане. P.S. Объявление: "Пропала собака, рыжая, сyка, б**дь, как я ненавижу эту страну". |
Цитата:
|
Я продолжаю поражаться критиканам Буковеля уже какой год? Скока ему там? Пять? Вот все пять и продолжаю. Претензии меняются, метод подачи - нет.
Любите Бук. Это единственное место в Нашей Стране. Других тупо нет. |
Цитата:
|
Мужчина із Старого Оскола хоче приїхати на Буку... А Ви знаєте, що в Старому Осколі живе і тренується Федір Емельянінко !!!!!! Легеда змішаних єдиноборств, неоднократний чемпіон світу з Боєвого Самбо, одним словом мощний боєць.... До цьої теми - не має віднощення, просто факт.......
|
To Джигит.... Ну як виздоровіють і прийдуть з роботи, можна телехфонувати Федору !!!
Якщо в Андрія з Одеси не вийде, - ПОМОЖЕМО!!! ( арматура, дубіни можна всюди роздобути)... |
Цитата:
|
Я не сталкивался с хамством на Буке, честно. Предпочитаю относится к людям так же, как бы я хотел, чтоб они относились ко мне.
P.S. В сёлах (а в Буке работают обслуживающим персоналом выходцы из соседних сёл) правило Клиент всегда Прав - не работает :) |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:18. |