![]() |
Цитата:
|
абис той Микола був здоровий )))
купили в суботу 1,5 КГ шашлика , пожарили і викинули. Мясо було несвіже , несмачне і з неприємним запахом. |
Був сьогодні
був дощ викатав scottинку куртка вижила:) |
Зняв трохи відео останнього разу
http://www.youtube.com/watch?v=z5vNjnmEZdQ |
Был вчера, большая влажность, плюсовая температура
снег медленный, людей почти не было !!! Как для открытия сезона , то просто супер :Yahoo!: п.с. дорога через Бибрку , по сравнению с прошлым годом, гораздо лучше, всего пару ям, в целом можно нормально ехать. |
17 грудня всім Дідам Морозам та Снігурочкам прохід до витягів безкоштовний!
Можна і подурачитися і на шару покататися, якщо звісно виконати певні вимоги. |
а поки WITNESS Єгови розказує нам свої проповіді, ми катаємся, сніг знову перейшов в дощ. Боб Кнейсл знову мене зпоїв бехервкою та коньячком. Завтра я за це нагодую його лагманом)). Зустрів друзів, які не пишуть на форумах куйню , а мотнулись минулі вихідні в Закопане. Апрескі , по їх свіжим словам + 100 вище і дешевше Буки , а каталка гіУняна. Як не дивно. але вони чомусь мали і зробили свій вибір ???
Сушу мокре лашшЄ, може завтра погода буде більш сприятлива до нас. ;)) Добавлено через 3 минуты з оперативних новин - бачив що розгружали фуру підставок для лиж з закривалками і розвозили по-під Панорами. Велозамочки рулять . :)) |
Погода покращилась і сприятиме чудовому катанню. Якщо в когось є вільне місце в транспорті на завтра, із задоволенням приєднаюсь. Я із спорядженням 183 см. 09796оЗ664
|
У темі 1 додатків
Походу треба широкі лижі брати
|
ми уже зпакувалися? виїжаєм з самого ранку : ) Лижі взяли(широкі) :D
|
морозу неє та сніг не стає
|
Цитата:
|
сніг сипле що з відра але мороз відсутній.Сніг буде важкий.
|
Камери обманюють? 2-ка верх -3,6, низ -3,5...
|
Завтра їдемо на Буковель, немає сил уже терпіти так хочеться кататися :D Є вільне місце в машині
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:23. |