пару слів за вчора, 30 числа.
Був на Буці десь на 10.30. Народу мінімум, каталка - прекрасна. Двійка виглядала нератраченою - але не виключено, щ з самого раня вельвет присипало свіжим вологим сніжком. Черги - вітсутні як клас, навіть на п'ятірці. За тринадцядку, чотирнадцятку не знаю - не був там. Виняток - сімка - там черга величенька - напевно почалося новорічне нашестя ньюлижебордерів.
Абоненти низького та звичайного сезону діяли (як і обіцяв Бук - ніби до 1-го включно). Але сюрпрайз - прокат спорядження вже пішов за цінами святкового сезону :-).
5h практично пуста - я там підвис найже на півдня - вдалося польотати на славу - відповідно не вдалося заскочити на 11 та 16 чорні, що ніби вдже відкриті - втім не дуже й жалкую - 5h була варта такоъ жертви.
Досить багато безшабашених новачків - на підйомник у на 5-ці розговорився з жіночкою, яка взагалі перший раз і сама - навіть не вміла зійти з п'дйомника - прийшлося повозитися з нею з десяток хвилин - не знаю, чи був толк від того возіння :-). Передав ту жіночку якісь симпатичній кобіті, яка стояла в майже ідеальному плузі, чекаючи на когось.
Я ту кобіту привів як приклад правильного плуга, а кобіта мала час та натхнення, та й виявилася з доброю душею - я й тим підло скористався і втік на каталку далі. Потім щось подумалося, що обличчя теї кобіти ніби знайоме - щось ніби схоже на хвоту Jolie, але лижі ніби не твінтіпи :-).
На 8Б на крутячку знайшов подружку (наскільки зрозумів львовянку) - яка мужньо зі шкидкістю 5 см на хвилину сповзала плугом - і то було за 40 хв до закриття витягів.... прийшлося звести її лижі вниз крутячка і почекати її. Лижі - по всіх ознаках якась слаломка елан, зі старіших (нові я ніби знаю), тобто явно не новачкввська. І по вазі ті лижі майже як мої вайфлекси 12 :-(.
Подружка внизу крутячка почала бити себе п'яткою в груди, що далі зможе їхати сама... не став перевіряти, віддав лижі, втім наступне коло по 8б її вже там не бачив.
Шановні кавалери, не лишайте таких сміливих та початкуючих жіночок без нагляду :-).
Вечірка - двійка розбита вчент. Але одиничка то повністю компенсувала - 1D + широченний низ 1A майже в нерозбитому стані, навіть було як побавитися в фанкарвінг, що власне й троха робив :-)
Каталка була на славу.
А, фоток ніц - то мій пентакс шось троха обламався...
|