Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Драгобрат (https://extreme.com.ua/forum/37-dragobrat/)
-   -   Драгобрат проживание 2022 (https://extreme.com.ua/forum/dragobrat/10945-dragobrat-prozhivanie-2022-a.html)

kotandrey 28.12.2014 15:28

@wwa, буду з 10 по 18 , жити буду в Оселя, новий готель, поблизу янтрів, @Gagaryn, після відпочинку відпишусь, добавиш в список готелів.

artemkrot 28.12.2014 16:46

Цитата:

Коментар від wwa (Коментар 272256)
Или речь идет о январе либо я ничего не понимаю...:unknown:

04.01-10.01. Пива надо меньше было пить. После 3х литров ошибки случаются.....

Freshsound 30.12.2014 20:01

Доброго дня, друзі, ніколи не був на Драгобраті, підскажіть як поступити так щоб не влетіти в копійочку з отелями, хочемо з дружиною після 7го числа поїхати, так щоб поближче до центральних підйомників та не за 700-800грн двохмісний номер.
І ще одне з приїздом зрозуміло поки потяг поки на гору поселитися тай катай собі, а от як назд на потяг? На який краще нічний з Івано-франківська чи на потяг з який з через Ясеня іде на Київ, коли треба + - почати спускатися із Драгобрата в Ясеня, чим в вечері з Ясенів до Франківська добиратися?

Gagaryn 30.12.2014 20:40

Цитата:

Коментар від Freshsound (Коментар 272567)
підскажіть як поступити так щоб не влетіти в копійочку з отелями, хочемо з дружиною після 7го числа поїхати, так щоб поближче до центральних підйомників та не за 700-800грн двохмісний номер.

Верхняя часть отелей, кроме Марики, это средний ценовой сегмент. Звоните, узнавайте цены, бронируйте, карта в помощь.

Цитата:

Коментар від Freshsound (Коментар 272567)
коли треба + - почати спускатися із Драгобрата в Ясеня,

Если на Ивано-Франковск, то за 4 часа до поезда нужно спускаться. Если на Раховский, то за 1,5-2. Смотря на сколько дней вы собираетесь. Если не на много, то в крайний день - кататься и на ночной, если на недельку, то можно и на Раховский. Чтобы добраться до Франковска лучше примыкать к какой-то группе, на подсадку я бы не рассчитывал.

Nihad 30.12.2014 20:53

Приехали сегодня в отель Кремень.
Поселились в трехместном номере. Впечатление довольно хорошее. Номер просторный, теплый, есть все необходимое. По прошестви нескольких дней проживания смогу дать полный отчет по отелю.

Отдельное внимание надо обратить на дорошу. Добирались с Ивано-Франковска. Попали на чудесного водителя Ростислава, кому нужны контакты обязательно поделюсь, доехали быстро и комфортно на маленьком бусике 8 человек.
Дорога с Ясиня была конечно похуже, но не такая жесть как везде пишут.

Gagaryn 30.12.2014 21:00

@Freshsound, вот, Кремень, отличный вариант, прямо возле кресла.

mandalay 30.12.2014 21:16

Подожду отчетик по Кремню. "Бывалые" подскажите хатку где классно кормят, для нас просто еда - на втором месте после катания, остальное уже мелочи.

Gagaryn 30.12.2014 21:32

Цитата:

Коментар від mandalay (Коментар 272577)
Подожду отчетик по Кремню. "Бывалые" подскажите хатку где классно кормят, для нас просто еда - на втором месте после катания, остальное уже мелочи.

Мне всегда нравилась кормежка: Сказка карпат, Оаза, Ялинка, Полонина.

Freshsound 30.12.2014 21:54

Дякую, за ынформацію, от кажуть що від ЖД станції Ясеня до Ясенів 12км??? Як тоді добратися до самого селища і до уазиків що на гору везуть? Да і на зворотній шлях якщо потяг о 22:30 наприклад як з Ясенів до станції добратись?

vovan 30.12.2014 22:12

Цитата:

Коментар від Gagaryn (Коментар 272580)
Мне всегда нравилась кормежка: Сказка карпат, Оаза, Ялинка, Полонина.

Хорошо что Вам кормежка. А мне вот это все закуска...
ПС, Жду отзыв о Кремне. Я там с 10-го....

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:22.