![]() |
@wwa, буду з 10 по 18 , жити буду в Оселя, новий готель, поблизу янтрів, @Gagaryn, після відпочинку відпишусь, добавиш в список готелів.
|
Цитата:
04.01-10.01. Пива надо меньше было пить. После 3х литров ошибки случаются..... |
Доброго дня, друзі, ніколи не був на Драгобраті, підскажіть як поступити так щоб не влетіти в копійочку з отелями, хочемо з дружиною після 7го числа поїхати, так щоб поближче до центральних підйомників та не за 700-800грн двохмісний номер.
І ще одне з приїздом зрозуміло поки потяг поки на гору поселитися тай катай собі, а от як назд на потяг? На який краще нічний з Івано-франківська чи на потяг з який з через Ясеня іде на Київ, коли треба + - почати спускатися із Драгобрата в Ясеня, чим в вечері з Ясенів до Франківська добиратися? |
Цитата:
Цитата:
|
Приехали сегодня в отель Кремень.
Поселились в трехместном номере. Впечатление довольно хорошее. Номер просторный, теплый, есть все необходимое. По прошестви нескольких дней проживания смогу дать полный отчет по отелю. Отдельное внимание надо обратить на дорошу. Добирались с Ивано-Франковска. Попали на чудесного водителя Ростислава, кому нужны контакты обязательно поделюсь, доехали быстро и комфортно на маленьком бусике 8 человек. Дорога с Ясиня была конечно похуже, но не такая жесть как везде пишут. |
@Freshsound, вот, Кремень, отличный вариант, прямо возле кресла.
|
Подожду отчетик по Кремню. "Бывалые" подскажите хатку где классно кормят, для нас просто еда - на втором месте после катания, остальное уже мелочи.
|
Цитата:
|
Дякую, за ынформацію, от кажуть що від ЖД станції Ясеня до Ясенів 12км??? Як тоді добратися до самого селища і до уазиків що на гору везуть? Да і на зворотній шлях якщо потяг о 22:30 наприклад як з Ясенів до станції добратись?
|
Цитата:
ПС, Жду отзыв о Кремне. Я там с 10-го.... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:22. |