Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Драгобрат (https://extreme.com.ua/forum/37-dragobrat/)
-   -   Драгобрат проживание 2022 (https://extreme.com.ua/forum/dragobrat/10945-dragobrat-prozhivanie-2022-a.html)

Igorco 25.11.2011 10:26

В Кремені ми жили 2 рази. В загальному сподобалось. Власники привітні люди. Кухня смачна. Є мангал. Біля бази є підйомник. До Стогу нас безкоштовно відвозили, назад схил дозволяє на лижах спокійно доїхати через кулуари. Номери просторі, з недоліків хіба звукоізоляція, але це проблема майже всіх готелів на Драгобраті.
Якщо катаєтесь на лижах, а хочете попробувати на дошці, то по моєму досвіду краще взяти напрокат. Я один раз попробував (брав інструктора), і мені не дуже сподобалось.

SkiFan 25.11.2011 12:41

Цитата:

Коментар від Чингиз (Коментар 140653)
Всем салют! Решил приобщиться к сему не лёгкому отдыху, но столь классному по рассказам :boarder:
Для начала хочу уточнить, кто что может сказать про Кремень Драгобрат.
И второй вопрос, подскажите, хочется на сноуборде начинать кататься... Стоит ли сразу покупать снаряжение, или лучше для начала взять в прокат?
Спасибо, жду ответов от гуру :music:
С Ув. Чин)

Я думаю, для "первой попытки" лучше все таки - прокат, дабы выяснить для себя вопрос, "а оно мне надо?", определиться со снарягой (хотя бы для начала в плане ростовки, жесткости и т.д.) без первоначального опыта сложновато будет, разве что брать начальный уровень...

Чингиз 25.11.2011 16:36

Всем откликнувшимся, огромное СПАСИБО:beer:

Чингиз 25.11.2011 20:22

Цитата:

Коментар від Igorco (Коментар 140667)
В Кремені ми жили 2 рази. В загальному сподобалось

Были 2 раза, но нашли что-то лучше? Скажите по секрету где :secret:

Igorco 25.11.2011 21:06

Тому і приїхали на другий раз, бо перший сподобався.
А взагалі ми були десь в шести готелях, Кремінь з кращих для мене.

Чингиз 25.11.2011 22:18

Igorco, чтоб отдохнуть там числа 18 января по 23, уже нужно бронировать?

Igorco 25.11.2011 22:40

Думаю, Вам краще подзвонити до них.
"Кремінь" — Драгобрат — Відпочинок в Карпатах і не тільки — КАРПАТИ.INFO/Західна Україна/Закарпатська область/Рахівський район
Мини-отель Кремень, Драгобрат

Jolie 26.11.2011 15:52

Цитата:

Коментар від Чингиз (Коментар 140653)
Всем салют! Решил приобщиться к сему не лёгкому отдыху, но столь классному по рассказам :boarder:
Для начала хочу уточнить, кто что может сказать про Кремень Драгобрат.
И второй вопрос, подскажите, хочется на сноуборде начинать кататься... Стоит ли сразу покупать снаряжение, или лучше для начала взять в прокат?
Спасибо, жду ответов от гуру :music:
С Ув. Чин)

Читайте уважно форум і користуйтесь пошуком - інформація про "Кремінь" є на 2-й сторінці цієї ж гілки - http://extreme.com.ua/forum/dragobra...hivanie-2.html .

Бронювати краще зазделегідь, так як січень - це високий сезон, зимові канікули у дітей та студентів і люди зазвичай планують відпустки наперед, тож вільні номери у цей час у будь-якому готелі - це лотерея (вони будуть, але де гарантія, що саме у ці дні і у саме у цьому готелі).

Сноуборди можна взяти напрокат на самому Драгобраті, хоча великим вибором драгобратівські готелі не можуть поки що похвалитися; приміром, у тому ж "Кремені", наскільки я пригадую, їх у прокаті було всього 2 штуки (хоча зараз може їх побільшало - господарі з инулого року обіцяли прикупити).

kris 28.11.2011 16:21

Цитата:

Коментар від Чингиз (Коментар 140767)
Были 2 раза, но нашли что-то лучше? Скажите по секрету где :secret:

Лучше есть, например, Марика. Вопрос в деньгах и запросах :) Если запросы невысоки и деньги есть куда девать в другие места, то надейтесь, что в этом году ситуация с кормлением и обслуживанием в данном конкретном отеле не изменится к худшему.
Ездил во много разных мест в Карпатах, в том числе и на Драгобрате. Один и тот же отель в разные годы - совсем разное питание и обслуживание. Ну и запросы у каждого свои. Кто-то хочет сделать 50 спусков и после этого упасть и ему пофиг, чем его накормят и как он будет спать, а кто-то надеется каждый вечер бузить и на гору выйти в последний день сфоткаться :bad:

stefan 30.11.2011 15:14

Всім привіт!!! :beer:
юююххххууууу я справився, перечитав всю гілку і як на зло нічого не дізнався про готель "Кушавель"!!!!!
збираемось туди на новий рік і хотілось шось про нього дізнатись, весь гугл прогуглив і ніякої конкретної інформації не отримав !!!!
якщо неважко, просвітіть!!! буду вдячний !!!!:Rose:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:13.