![]() |
В Кремені ми жили 2 рази. В загальному сподобалось. Власники привітні люди. Кухня смачна. Є мангал. Біля бази є підйомник. До Стогу нас безкоштовно відвозили, назад схил дозволяє на лижах спокійно доїхати через кулуари. Номери просторі, з недоліків хіба звукоізоляція, але це проблема майже всіх готелів на Драгобраті.
Якщо катаєтесь на лижах, а хочете попробувати на дошці, то по моєму досвіду краще взяти напрокат. Я один раз попробував (брав інструктора), і мені не дуже сподобалось. |
Цитата:
|
Всем откликнувшимся, огромное СПАСИБО:beer:
|
Цитата:
|
Тому і приїхали на другий раз, бо перший сподобався.
А взагалі ми були десь в шести готелях, Кремінь з кращих для мене. |
Igorco, чтоб отдохнуть там числа 18 января по 23, уже нужно бронировать?
|
|
Цитата:
Бронювати краще зазделегідь, так як січень - це високий сезон, зимові канікули у дітей та студентів і люди зазвичай планують відпустки наперед, тож вільні номери у цей час у будь-якому готелі - це лотерея (вони будуть, але де гарантія, що саме у ці дні і у саме у цьому готелі). Сноуборди можна взяти напрокат на самому Драгобраті, хоча великим вибором драгобратівські готелі не можуть поки що похвалитися; приміром, у тому ж "Кремені", наскільки я пригадую, їх у прокаті було всього 2 штуки (хоча зараз може їх побільшало - господарі з инулого року обіцяли прикупити). |
Цитата:
Ездил во много разных мест в Карпатах, в том числе и на Драгобрате. Один и тот же отель в разные годы - совсем разное питание и обслуживание. Ну и запросы у каждого свои. Кто-то хочет сделать 50 спусков и после этого упасть и ему пофиг, чем его накормят и как он будет спать, а кто-то надеется каждый вечер бузить и на гору выйти в последний день сфоткаться :bad: |
Всім привіт!!! :beer:
юююххххууууу я справився, перечитав всю гілку і як на зло нічого не дізнався про готель "Кушавель"!!!!! збираемось туди на новий рік і хотілось шось про нього дізнатись, весь гугл прогуглив і ніякої конкретної інформації не отримав !!!! якщо неважко, просвітіть!!! буду вдячний !!!!:Rose: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:13. |