Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Драгобрат (https://extreme.com.ua/forum/37-dragobrat/)
-   -   Драгобрат проживание 2022 (https://extreme.com.ua/forum/dragobrat/10945-dragobrat-prozhivanie-2022-a.html)

skochww 12.01.2014 19:07

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 238804)
Знаю тільки готель "Хатина", він знаходиться поруч із "Еріданом" та "У Юліі та Олега", словом, це середня лінія драгобратівських готелів:

Коттедж Хатина (Драгобрат) – Описание

Готель Хатина. Хатина на Драгобраті Карпати, фотографії, ціни й опис.

У цій садибі у минулому році жили дві сім"ї моїх знайомих із 4-ма дітьми 3-7 років - їм сподобалось, так як це мініготель для кількох компаній і номери там розділені великим коридором, щоб одні іншим не заважали.

Більше садиб із повноцінним набором "плита+холодильник+мікрохвильовка+чайник" на жаль, не знаю :pardon:.

Дякую зо допомогу, а телефонів власників у Вас немає?

Jolie 13.01.2014 13:06

Цитата:

Коментар від skochww (Коментар 240042)
Дякую зо допомогу, а телефонів власників у Вас немає?

На жаль, ні, Гугл вам у допомогу - і шукайте мобільні номери, що починаються на 067, 097, 050, і так далі, так як номери із львівськими, київськими та харківськими кодами - це номери посередників та служб бронювання, які із вас здеруть додатково по 100 грн як мінімум за посередницькі послуги.

Gagaryn 13.01.2014 15:34

skochww, посмотрите здесь, похожи на прямые.

leprosorium 14.01.2014 12:54

приветсвую, а кто может дать отзыв по "Затышку"?
или посоветуйте где посетиться в раене ГК драгобрат, желательно чтобы был вайфай
По отзывам понравилась Марика, но по цене дороговато
а также интересно кто уже был в "В стоге" как отель?

ssjuly 14.01.2014 14:04

Цитата:

Коментар від leprosorium (Коментар 240340)
а также интересно кто уже был в "В стоге" как отель?

Друзья отдыхали там в прошлом году. Остались очень довольны, хотя они достаточно привередливы. В этом опять туда едут. Была у них в гостях, номер очень понравился.

leprosorium 14.01.2014 16:21

Цитата:

Коментар від ssjuly (Коментар 240350)
Друзья отдыхали там в прошлом году. Остались очень довольны, хотя они достаточно привередливы. В этом опять туда едут. Была у них в гостях, номер очень понравился.

к сожалению нет мест на наши даты, едем с 6 до 14 февраля
в затишке вроде бы есть места, хотлось бы услышать отзывы

Semyel 14.01.2014 16:44

Ребят Ищу жилье на Драге САМОЕ-Самое Бюджетное, Главное чтобы было более мение тепло и помыться где было, а так больше Нечего не интересует!!!
Мож кто вкурсе у кого можно остановится на Драгобрате и какая примерно стоимость такого проживания будет???

Jolie 14.01.2014 16:53

Цитата:

Коментар від Semyel (Коментар 240398)
Ребят Ищу жилье на Драге САМОЕ-Самое Бюджетное, Главное чтобы было более мение тепло и помыться где было, а так больше Нечего не интересует!!!
Мож кто вкурсе у кого можно остановится на Драгобрате и какая примерно стоимость такого проживания будет???

Подивіться "Журавель", "Калина", "У Івана і Нелі", "Плай", "У Богдана", "Трембіта" (Звонар)", "Сантара", порівняйте розташування на карті у шапці теми і фото в інтернеті, обдзвоніть і робіть висновки самі.

Ще із бюджетного житла, однак біля підйомників, я б назвала "Ялинку", "Шовкову косицю" і "Вершину Карпат", там умови простенькі, однак непогане харчування. Інфраструктура всіх інших готелів набагато новіша та досконаліша, і відповідно, проживання у них коштуватиме дорожче.

Ну і будьте готові, що бюджетне житло не гарантує ляпів і проколів у обслуговуванні, наприклад, відсутність води у вечірні години (коли всі туристи прийшли о 5-6 вечора, помилися і спустили з баків усю гарячу воду), наявність певної кількості лампочок у вашому номері, сусідство із галасливими компаніями і т.п.

Semyel 14.01.2014 17:04

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 240401)
Подивіться "Журавель", "Калина", "У Івана і Нелі", "Плай", "У Богдана", "Трембіта" (Звонар)", "Сантара", порівняйте розташування на карті у шапці теми і фото в інтернеті, обдзвоніть і робіть висновки самі.

Ще із бюджетного житла, однак біля підйомників, я б назвала "Ялинку", "Шовкову косицю" і "Вершину Карпат", там умови простенькі, однак непогане харчування. Інфраструктура всіх інших готелів набагато новіша та досконаліша, і відповідно, проживання у них коштуватиме дорожче.

Ну і будьте готові, що бюджетне житло не гарантує ляпів і проколів у обслуговуванні, наприклад, відсутність води у вечірні години (коли всі туристи прийшли о 5-6 вечора, помилися і спустили з баків усю гарячу воду), наявність певної кількості лампочок у вашому номері, сусідство із галасливими компаніями і т.п.

Дуже Дякую за відповідь, але мене цікавить одне Єдине питання, чи можливо у Лютому місяці сезону 2014 на Драгобраті знайти житло для 2-х відчайдухів Лижників ну наприклад за 100 грн./доба - без харчування зрозуміло???

Якщо можливо, то направте будьласка в правельне русло, щоб по приїзду не витрачати час на пошук!!!

Jolie 14.01.2014 17:28

Цитата:

Коментар від Semyel (Коментар 240406)
Дуже Дякую за відповідь, але мене цікавить одне Єдине питання, чи можливо у Лютому місяці сезону 2014 на Драгобраті знайти житло для 2-х відчайдухів Лижників ну наприклад за 100 грн./доба - без харчування зрозуміло???

Якщо можливо, то направте будьласка в правельне русло, щоб по приїзду не витрачати час на пошук!!!

За 100 грн/особа я не впевнена, це якась утопічна сума на сьогоднішній момент, а от за 150 швидше за все можна знайти, ті ж "У Івана й Нелі", але то ціни позаминулого сезону, як зараз, я не можу сказати, так як:

- селюся у дорожчих готелях;
- цінами на дешеві готелі цікавилася достатньо давно.

Тому й написала вам чітко - обзвонюйте перед тим, як приїхати.

Що значить, не витрачати час на пошук? Ви як збираєтесь, приїхати в саме урочище і ходити по готелях й питати? Це не Микуличин, де рівнина і кожна друга-третя хата приймає туристів, це урочище у 8 км від селища на полонині, де крім п"яти десятків різнокаліберних готелів немає нічого, і власники готелів у 90% випадків живуть у селищі внизу, приймають людей за попереднім дзвінком/записом, а поселяє вас персонал і адміністратор. Наобум без попередньої броні теж можна поселитися у хорошому місці, правда, треба трохи везіння, настирливості та комунікабельності :agree:.

Причому якщо верхню частину готелів ще можна обійти за якихось півгодини, так як вони знаходяться приблизно на одній висоті, то по середній і нижній лінії треба добряче находитися вверх-вниз, кут нахилу грає роль, та й із спорядженням далеко не побігаєш (відсутність нормальної дороги, лід, болото теж цьому не сприятимуть).

За 250-300 грн знайти житло не є проблемою, пройшовся по кількох готелях і визначився, чого не скажеш за менші гроші.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:40.