Цитата:
Коментар від Semyel
(Коментар 240406)
Дуже Дякую за відповідь, але мене цікавить одне Єдине питання, чи можливо у Лютому місяці сезону 2014 на Драгобраті знайти житло для 2-х відчайдухів Лижників ну наприклад за 100 грн./доба - без харчування зрозуміло???
Якщо можливо, то направте будьласка в правельне русло, щоб по приїзду не витрачати час на пошук!!!
|
За 100 грн/особа я не впевнена, це якась утопічна сума на сьогоднішній момент, а от за 150 швидше за все можна знайти, ті ж "У Івана й Нелі", але то ціни позаминулого сезону, як зараз, я не можу сказати, так як:
- селюся у дорожчих готелях;
- цінами на дешеві готелі цікавилася достатньо давно.
Тому й написала вам чітко - обзвонюйте перед тим, як приїхати.
Що значить, не витрачати час на пошук? Ви як збираєтесь, приїхати в саме урочище і ходити по готелях й питати? Це не Микуличин, де рівнина і кожна друга-третя хата приймає туристів, це урочище у 8 км від селища на полонині, де крім п"яти десятків різнокаліберних готелів немає нічого, і власники готелів у 90% випадків живуть у селищі внизу, приймають людей за попереднім дзвінком/записом, а поселяє вас персонал і адміністратор. Наобум без попередньої броні теж можна поселитися у хорошому місці, правда, треба трохи везіння, настирливості та комунікабельності :agree:.
Причому якщо верхню частину готелів ще можна обійти за якихось півгодини, так як вони знаходяться приблизно на одній висоті, то по середній і нижній лінії треба добряче находитися вверх-вниз, кут нахилу грає роль, та й із спорядженням далеко не побігаєш (відсутність нормальної дороги, лід, болото теж цьому не сприятимуть).
За 250-300 грн знайти житло не є проблемою, пройшовся по кількох готелях і визначився, чого не скажеш за менші гроші.