![]() |
Карту вирішив, зробити світлішою. Забрав темні ділянки і змінив кольори деяких об'єктів. Зіткнувся з одною дуже суттєвою проблемою - при друку, неможливо прочитати назви котеджів і готелів, дуже дрібні. Тому прийняв рішення їх назви перенести вниз де умовні позначення, а самі готелі пронумерувати. Ця версія практично не відрізняється від попередньої, просто краще читабельна на папері.
dragobrat-2013_v18.jpg - Бесплатный хостинг для хранения изображений |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Знаю, оффтоп... Больше не буду :oops: |
Цитата:
|
Боже мой, похоже, что граждан-драгобратцев засыпало вовсе...:shock: молчат, ничего не говорят... :shock:может, пора с лопатами подтягиваться, спасать-откапывать? :wink:
|
Хтось ранком в неділю їде драг відкопувати? Треба попутчиків на гору.
|
Скиппасы Драг!!!
Извините что НЕ в тему!
Хочу продать Скиппасы на Драгобрат: Всего есть 6 отдельных Скипасов: 2 шт. (Остаток на карточке по 7 подьемов на кресло Вершина Карпат) 1 шт. (Остаток 2 подьема - кресло Верш. Карпат) 1 шт. (Остаток 3 подьема - Бугель Вершина карпат) 2 шт. (Остаток по 6 подьемов на Основные Бугеля Г.К. Драгобрат ) p.s. + при возвращении пластиковых карточек (3 шт.) возмещают по 10-20 грн/шт. За все в купе Скипасы хочу 300 грн. - Торг уместен! |
Оновив перший пост, додав актуальну карту.
NBomb, дякую! |
Всем, кто едет копать - лопаты не забудьте.
Остальным - приятного катания!. ))) |
Я уже почав пакувати рюкзак. :D :skiing:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А я пошла снег разгребать возле дома... Разомнусь, так сказать, перед совещанием относительно целесообразности ехать поездом завтра, а не машиной в воскресенье...:acute:
|
Приветствую!
Может поздновато пишу, но вдруг успею. В последний момент отпали несколько попутчиков... Итак. В понедельник 25 марта утром приезжаю (1 взрослый + ребенок) в Ивано-Франковск (по расписанию в 5.45, если выедет вообще :) ). Разыскиваются попутчики на маршруты Ивано-Франковск-Ясиня и Ясиня-Драгобрат. Лучше сразу звонить - 067-245-91-42 Владимир |
http://cs416122.vk.me/v416122910/3b34/bdZSm3-_od0.jpg
Снега зашибись откатались почти всю неделю в елках, с погодой считаю повезло... встречный ветер на стоге доказал что ехать можно не только вниз но и вверх :mosking: П.С. Блейды рулят:slalom: Палки в топку |
У темі 10 додатків
Драгобрат 23-24 березня 2013 року. Ці дні я запам'ятаю на довго. Суботня невеличка хмарність з дрібним снігопадом, змінилась яскравим сонцем у неділю, а до обіду на небі не було жодної хмаринки. Классика.
- мороз вночі (-20) - мороз ранком (-15) - мороз вдень (-5) - вдень можна було навіть загорати, капало з дахів - відчувалась весна. - людей мало. - снігу багато, таке враження, що він там не тане. Тому про закриття сезону навіть мова не стоїть. Верхи Стогу, Перемички, Жандарму і хребти між ними - ледяні заструги, які потім стають мягкими, коли по ним трохи проїдуться. Середина схилів трохи мягша, а низи мега мягкі. Схили вночі відратрачили, тому каталка була надзвичайно приємною. Ялиночки - досить жорсткі. Кулуари Стогу і між основним схилом Драгобрату і Карпатською Чайкою - розбиті, сніг там був тяжкий, але і там було классно катати. Я навіть умудрявся знаходити навеликі острівці пухляку по 30 см і по них їздити на своїх лижах - прикольно. У неділю піднялися на ратраку на Жандарм - мої перші кроки фрірайду. :oops: Просьба не сміятись, але я відчув щось нове, таке, яке не відчувається на трассах - важко передати емоції. :skiing: Хочеться взяти лижі з ширшою талією і попробувати на них катати такі схили. Принаймі, тепер я знаю як виглядає РАЙ - засипаний снігами Драгобрат в сонячну погоду. :Yahoo!: Більше фотографій тут :) ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:50. |