![]() |
Цитата:
|
Дорога на Драг не всегда выглядит как на жестком видео.
При этом ее еще и чистят немного в этом году. Самый верный способ принятия решения, это ориентироваться непосредственно на месте. Я к примеру спросил у владельца гостинницы, он сказал подымитесь, плюс остановился у поинтересовался у ребят, которые ездят туда по 10 раз на дню. Убедившись. что дорога в норме можно смело подниматься. Реальных, сложных крутяком с поворотами там всего два. Больше неприятностей доставляет колея. Удачи. |
Мне бы было жалко Санта Фе. Дело в том, что сейчас то снега не много. Но что будет потом - хз. А про "фе" и санта фе то я ж шутил :) Машина то хорошая! Сам заглядываюсь на 2.2 црди. Но та колея, которая бывает на драге может не соответствовать клиренсу санты. А попав в нее выехать ой как сложно :(
|
7.01 подымались на Туксоне без цепей заехали даже выше чем было надо ( до Яремыной Хаты) ,машина стояла на повороте к низу карпатской чайки, возле Мальвы. Спустились 11,01 без цепей, правда коллея уже была.
|
А з Ясіня хто народ возить? є якісь регулярні "бобікі"?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Видел инфу, что на драге есть ночные катания, возле отеля Смеричка.
Кто там сейчас, проясните инфу, что там за подьемник, что за склон. |
Збираємося вперше на Драгобрат. Теми про проживання і цю прочитала від "кірки до кірки". :agree:, але все одно виникають питання. Тому буду протягом найближчих днів Вас тут мучити.
1. Чи вірно я зрозуміла, що Пашина кріселка це "Вершина Карпат" а кріселка Бєдного - це "Карпатська Чайка"? 2. Якщо нас четверо, реально в Івано-Франківську знайти ще 4 попутників на Ясиню, щоб розділити витрати на доїзд? (Всі контакти з теми собі переписала, але машини, в основному, 8-ми місні). 3. В Ясині, я так розумію, проблем знайти УАЗ взагалі немає? Їх багато, так як в Славському? 4. Серед нас одна пара - впевнені лижники (я так сподіваюся, катаєм в основному на Тростяні), інша пара - бордер, який не катав вже порядка 4-5 років, і одна "чайниця". Що порадите щодо каталки - не прив"язуватися - нам катати окремо, їм - спочатку на ОАЗУ? Чи є такі схили, де і нам буде цікаво і їм буде де пригадати навики? 5. З якого схилу (підйомника) краще почати нам (після Тростяну)? Куди краще не сунутися, поки не розімнемо м"язи? 6. Чи можемо ми брати один абонемент на двох? Про затримку між проходженням турнікету в 12-13 хв знаємо, але чи нас в принципі пропустять по одному абонементу? Адже взяти один на 20 підйомів дешевше, аніж брати 2 по 10. 7. Щоб доїхати в Івано-Франківськ, потрібно заздалегідь домовлятися з таксистами, чи реально знайти приватника в Ясині? (В Франику на залізничному вокзалі тре бути на 21:30, о котрій годині порадите вирушати з Драгу?). 8. Сауну на вечір суботи реально знайти на місці? Бронювати зранку чи взагалі заздалегідь? 9. Їдемо на суботу/неділю, тож ночуватимемо лише 1 ніч, хтось погодиться нас прийняти? Чи це нереально або за нереальні гроші? Обдзвонювати готелі можна перед самими вихідними, швидше не погодяться забронювати? Поки все, що пригадала. Дякую небайдужим. :friends: |
1 в Бідного нема крісельного витягу. Лише бугелі ВЛ-1000 та Доппельмаєр.
5 імхо, краще катати на витягах Бідного, бо вони вважаються центральними, тобто з них можна переїхати і на Оазу, і на Пашині витяги. 6 один абон заборонено використовувати на 2-х |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
Я дуже боюсь заблудитися там. На горі є вказівники? Налякав мене пан Vyacheslav своєю картинкою з місцевістю "За Пашиними стовпчиками" :shock:. (http://extreme.com.ua/forum/dragobra...tml#post275144) Чи може хтось "на хлопський розум" пояснити, як переїхати з центральних підйомників на кріселки? На ОАЗу? Чи там все і так зрозуміло? Хочемо майже неможливого - за два дні хоч поверхнево познайомитись хоча б з основними місцинками на Драгобраті. По Вашим описам і фото я вже люблю це місце! :girl_in_love: |
@Burullka, З любого бугеля можна потрапити на Вершину карпат і сосідні витяги, на Чайку і Оазу складніше. Або по перемичці траверсом, або пішки чи уазом. За стовчиками не був
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Внетрасс это уже совсем другая тема. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:58. |