Збираємося вперше на Драгобрат. Теми про проживання і цю прочитала від "кірки до кірки".
, але все одно виникають питання. Тому буду протягом найближчих днів Вас тут мучити.
1. Чи вірно я зрозуміла, що Пашина кріселка це "Вершина Карпат" а кріселка Бєдного - це "Карпатська Чайка"?
2. Якщо нас четверо, реально в Івано-Франківську знайти ще 4 попутників на Ясиню, щоб розділити витрати на доїзд? (Всі контакти з теми собі переписала, але машини, в основному, 8-ми місні).
3. В Ясині, я так розумію, проблем знайти УАЗ взагалі немає? Їх багато, так як в Славському?
4. Серед нас одна пара - впевнені лижники (я так сподіваюся, катаєм в основному на Тростяні), інша пара - бордер, який не катав вже порядка 4-5 років, і одна "чайниця". Що порадите щодо каталки - не прив"язуватися - нам катати окремо, їм - спочатку на ОАЗУ? Чи є такі схили, де і нам буде цікаво і їм буде де пригадати навики?
5. З якого схилу (підйомника) краще почати нам (після Тростяну)? Куди краще не сунутися, поки не розімнемо м"язи?
6. Чи можемо ми брати один абонемент на двох? Про затримку між проходженням турнікету в 12-13 хв знаємо, але чи нас в принципі пропустять по одному абонементу? Адже взяти один на 20 підйомів дешевше, аніж брати 2 по 10.
7. Щоб доїхати в Івано-Франківськ, потрібно заздалегідь домовлятися з таксистами, чи реально знайти приватника в Ясині? (В Франику на залізничному вокзалі тре бути на 21:30, о котрій годині порадите вирушати з Драгу?).
8. Сауну на вечір суботи реально знайти на місці? Бронювати зранку чи взагалі заздалегідь?
9. Їдемо на суботу/неділю, тож ночуватимемо лише 1 ніч, хтось погодиться нас прийняти? Чи це нереально або за нереальні гроші? Обдзвонювати готелі можна перед самими вихідними, швидше не погодяться забронювати?
Поки все, що пригадала.
Дякую небайдужим.