[QUOTE=297348]40$ в день стоит скипас в Закопане... Я понимаю что наши курорты самые курортные курорты мира но все таки: Сколько/количество. Или блин у Вас всех откат от бугольщиков!! Это что коммерческая тайна ???? Уже до воплей раздражения доходит... я спокойно могу рассчитать стоимость катания в Канаде или Гудаури но *** банально не могу рассчитать стоимость на Драге......
Вот поеду, откатаю и выложу подробный отчет о фсех финансах!
Разоблачу Вашу коррупционную схему!!
[/
Шановний MaXXinFOG,спеціально для вас спробувала підрахувати витрати на катання на 1 день.
Відразу уточнюю, я не фанатка кількості спусків...тут звучало 20-25 спусків, для мене це нереально. Причина тому, те,що я полюбляю кататись не тільки по трасам, а і звернути з траси в ялинки, перейти по перетинці від підьйомника Курятні до Чайки... заблудитись в потічках ))Це вже за бажанням кожного... отож, в остання моє відвідування Драгу місяць тому, за не дуже ясної погоди я робила 10-12 спусків з різних підьйомників (крім Оаза)
Вершина Карпат кріселка - 2спуска -80грн
Вершина Карпат бугель - 1 спуск 20 грн
Бугельный подъемник «Доппельмайер» + «ВЛ-1000» - 6 спусків - 100грн.
Чайка - 1спуск -50 грн (того не варто)
ІТОГО: 10 спусків - 250 грн. +/-
Ціни дивилась на оф.сайті, так як в реальності купляється більша кількість спусків, адже розраховуємо не на один день.
Мій супутник робить на 4-5 спусків більше...за звичай це з
Бугельный подъемник «Доппельмайер» + «ВЛ-1000» - отже всього виходить 14 спусків - 300грн...
Буду вдячна,якщо мене хтось поправить,якщо я помилилась в цінах)))