![]() |
@Друже, Драгобрат
|
@Друже ,видео нарезка откуда попало скорее всего в кадре те четверо потерявшихся на Борджаве бордера
|
У меня вопрос к тем кто катается и ходит Драгобрат в том числе. (А такие среди форумчан точно есть ,бо я видел на подъёмнике а именно 19 января фрирайдер с индентефикитором в виде зелёных звёзд на шлеме на Армадах и лопатой в рюкзаке)
Что вы знаете о природных колодцах в окрестностях. Местные мне говорили что их достаточно много . Один из таких обозначен пятиметровыми брусами недалеко от предпоследней опоры на высадке Чайки. |
Про большую проблему с водой знаю про колодцы не слышал.
|
@Korben Dallas ,
Из темы ботинок правильнее будет здесь. Все уходит в дым , когда ты выше облаков. Вельвет на Жандарме. - YouTube |
@holodok ,это да ;)
|
У темі 13 додатків
Красота
|
У темі 19 додатків
Трохи про їжу та ціни в цьому сезоні.
"Різдво" (навпроти Шовкової косиці) Відкриттям цього року для мене було кафе "Різдво". Смачно, гарна подача, приємні ціни, цікавий антураж, офіціант приймає замовлення по планшету, ввечері освітлення -тільки свічки, другий поверх - кальян и PlayStation. Кожен знайде щось своє. Все, що куштували було дуже смачне, глінтвейн один з накращих. Окремо порекомендую шот- Матриця ))) Рекомендую зайти. Фото закладу і страв докладаю. Фото меню - постом нижче. "Ялинка" (біля Вершини Карпат) Обирали цю колибу для обіду, якщо були біля Вершини карпат. Смачно, швидко і гарне співвідношення ціна/якість. Розрахунок на барі при замовленні страв - то є плюс, не треба чекати поки принесуть чек і розрахують. Глінтвейн хороший, пиво теж. Фото нажаль нема. "У Стозі" та "Шовкова косиця" Враження 50 на 50. Фото з цінами докладаю (останні три фото). |
У темі 8 додатків
"Різдво" (навпроти Шовкової косиці)
Фото меню з цінами. |
Здравствуйте! Посоветуйте на Драгобрате прокат фрирайдовых лыж. Нужно обуть сразу 4 человек. Или может кто подскажет другие места по дороге? Может в Яремче?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:28. |