Мої Extrem-альні друзі!
Дякую усім за ваші дзвіночки, смс-ски, повідомлення у лічку, на фейсбуці
і на пошті, дякую за ваші теплі слова та підтримку, за те, що
пам"ятаєте! Не сумнівайтесь, я теж вас усіх дузе і дузе люблю!
Сьогодні я нарешті долізла до нету - цьорічний різвяний рамадан видався особливо насиченим і багатим на гостей, тож я приймаю і приймаю вітання не тільки 21-го, а й вчора, сьогодні і до кінця місяця
.
Sheridan, не сумнівайся - повторим і не раз, може навіть і не на Буковелі, а десь у сонячний Альпах чи Татрах
.
Цього року, як і минулого, я практично невиїздна, однак більш образливо, ніж торік (минулого року було фізично неможливо, а цього - морально
). Особливо коли тобі щоденно дзвонить зі Славська тато і старі знайомі і розписують, скільки там снігу і яка абалдєнна погода
. Приходиться ховатися у клавдовці і мовчки гризти лижі...
Але нічого, я десь у потаємних кутках своєї душі лелію мрію про весняний Драг, на який я щороку їжджу своєю стандартною компанією бусом; не знаю, чи вийде це реалізувати у березні-квітні, але як ідіот, мєчтаю і не втрачаю надії
.
Проте, я думаю, весною-літом буду потрохи вливатися у компанію, щоб повністю не випадати із життя. Тому буду чекати на різні двіжі у своєму рідному місті
.
Ваня-Рейн, дякую тобі, що передав мою карточку Ліді - я сьогодні ввечері з нею домовилась зустрітися і забрати баффи :ok:.
Ще раз дякую усім!