Другие архивы дела давно минувших дней |
04.04.2012, 12:03
|
#831 (посилання)
|
Лётчик-космонавт)
Зараз: поза форумом
Снаряга: Nordica Speedmachine 14.2
Nordica Dobermann 130 EDT
|
2 Bobby
Я так понимаю это она:
|
|
|
|
:)
Sova, Голубоглазая, Bob_Kneissl, Deimos, Аллигарх, Rio, missy, murrena, LASO, Dysya, pushkin, sitkar, Salseros, Katyata |
04.04.2012, 12:36
|
#832 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA JJ '18,
ARMADA El Rey '11,
Liquid Force PS3 '12,
Cannondale Trail 29er 5 '13
|
|
|
|
|
Bob_Kneissl, Masik, nep4uk, Falconerwing, Sova, ёлки, Аллигарх, missy, Вован Сидорович, Martin, Фандорин, GSM, Варонка, Swat, Severin, korik, sitkar, Salseros |
04.04.2012, 13:20
|
#833 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Львів. Вечір, час пік, в маршрутці людей, як оселедців в банці:wink:. Всі їдуть зіжмакані. Раптом одна дівчина починає обурюватися:
- Ні, ну це вже нахабство. Молодий чоловіче, відсуньтеся трохи від мене.
- Дівчино, ну що ви, заспокойтеся. Це не те, що ви думаєте.
Я сьогодні зарплату отримав, це скручені гроші в мене в кишені.
Проїхали ще декілька зупинок. Раптом дівчина каже:
- Молодий чоловіче , тільки вже не кажіть мені, що на зупинці “Городоцька” вам підвищили зарплату.
|
|
|
|
Sova, Deimos, Masik, ёлки, Аллигарх, missy, Lehas, GSM, Niroman, Swat, nek, sitkar, Витек, fenix_x9 |
04.04.2012, 16:16
|
#834 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
|
|
|
|
Sova, Deimos, Sheridan, Natusik, GSM, Yurkis, Варонка, Swat, Голубоглазая, nek, korik, sitkar, Витек |
04.04.2012, 17:09
|
#835 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Elan Insomnia 2012
|
|
|
|
04.04.2012, 18:24
|
#836 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Берется интервью у женщины, прожившей со своим мужем 50 лет без единой ссоры:
— Мадам, но как Вам удалось прожить все это время
в мире и гормонии?
— О все просто. Когда мы обвенчались, мой муж посадил меня на повозку и повез на свое ранчо. Пока мы ехали одна из лошадей споткнулась и он спокойно сказал: "Раз".
Спустя 15 минут, все в той же поездке эта же лошадь споткнулась еще раз и он сказал: "Два".
И уже когда его ранчо было в прямой видимости эта же лошадь споткнулась в третий раз.
Он сказал: "Три" — и пристрелил ее.
Я, конечно, начала кричать, закатила истерику, начала жалеть бедное
животное…
— И что же?
— И он сказал "Раз"
|
|
|
04.04.2012, 22:20
|
#837 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Rio
И он сказал "Раз"
|
Рио, боюсь тебя расстроить, но это неправда
|
|
|
05.04.2012, 10:19
|
#838 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Лом про себе у сні та наяву
Востаннє редагував Bob_Kneissl: 05.04.2012 о 13:00.
|
|
|
05.04.2012, 14:38
|
#839 (посилання)
|
Человек Скользящий
Снаряга: Gecko Amplid, Hill Duke, Jah Bill and Love Marker
|
Пришла весна, набухли почки ))
|
|
|
05.04.2012, 15:14
|
#840 (посилання)
|
Володар Грабовця
|
Вічна тема тещі і зятя...
Українське село. Літо. Спека. Зять і теща сапають в полі ненависну плантацію цукрового буряка. Зять набирався сміливості і каже:
- Мамо, а чи не збігали б Ви мені по цигарки? Даю 50 грн. і здачі мені не треба віддавати.
Долаючи відчуття обурення. Теща рахує, думає, погоджується і жене по цигарки.
Сапають далі. Зять закурив. Посміливішав і каже:
- Мамо, а чи не збігали б Ви мені за пивом, а собі за квасом? Даю 100 грн. і здачі не треба.
Той же результат приправлений обуренням, яке спроможна перемогти лише жадібність. Збігала. Купила. Здачу залишила собі. Зять випив і повеселів зовсім:
- Мамо, а дайте я вас по писку трасьну! Даю 500 грн.!
Гнів тещі стримала лише думка про те, що 500 грн. гроші немалі, а на полі нікого нема і ніхто того не побачить. Погодилася!!! Відлуння затріщини по лиці прокотилося полем, а гроші перекочували в тещину кишеню, але тут дзвонить мобільний телефон у цілком задоволеного і вже практично щасливого зятя. Піднімає трубку. Дружина з того боку дроту люто кричить: «Де ти є, йолопе? Що робиш, далі на дивані лежиш біля телевізора?». Та ні, - відказує зять, - я на полі з мамою буряки сапаю. Дружина вже тепліше питає: «А ти мамі вже пенсію віддав?». Та віддаю по-трохи, - рапортує зять ...
|
|
|
|
Gagaryn, Sheridan, Junior, Deimos, Niroman, sitkar, Neon, SMR, Rio, Salseros, aliensky, GSM, kvitkar, Lehas, Dolce, Dysya |
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 90 | 292 | 90 (73%) | 33 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3719 | 11576 | 2329 (62%) | 1372 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|