![]() |
Баррозу: українці пишуть нову історію для Європи
Цитата:
|
Не знаю с какой стороны подойти к столь щепитильному вопросу.... я служил при союзе в погран войска, в закавказье.... для понимания процесса выбора в погранцы ... проверялись пару лет все родственники.
Меня выбрали. И я был лоялен, и мои родственники. Первое, что я увидел на границе- это забор из колючки под сигнализациией. Этот забор , протяженностью 22 тыс.км. символично, назывался "система". Почему-то, в лояльном мозгу, первой асоциацией было: Союз-Зона... Сильное потрясение. Почти 25 лет, как помню.... Не хочется назад. Ну ни как.:crazy: Добавлено через 30 минут https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater исайдеры, объясните, что происходит с самой большей площадью свободы? |
Цитата:
Для тех, кто не в курсе, напомню, что мэром гепа стал в результате фальсификаций ( запротоколированых!) с отрывом аж в 0,63%(!!!). И он, несмотря на браваду, об этом помнит. А получить в лояльном к власти Харькове второй майдан...За это по головке не погладят. Вот и оградили с табличками о "временном неудобстве всвязи с подготовкой к празднику". Причём вплоть до памятника ленину. То есть коммунисты доступ к телу за свою лояльность имеют. |
|
|
Студенти прийдуть під МВС | Українська правда
10 грудня студенти по всій Україні вийдуть на акції солідарності з українцями, проти яких фальсифікуються справи і які отримали тяжкі тілесні ушкодження внаслідок силового розгону мирної акції на Майдані 30 листопада 2013 року. Про це йдеться в офіційному прес-релізі студентських організацій. "Минув тиждень із того ранку коли студентів жорстоко розігнали, проте жодних дій спрямованих на виявлення та покарання винних не вчинено", - кажуть вони. Тому, студенти оголошують 10 грудня – днем студентської солідарності. Вони пройдуть колонами до Міністерства внутрішніх справ у Києві та управлінь МВС в інших українських містах. Учасники акцій проведуть мовчазний флеш-моб аби висловити свою солідарність із молодими людьми, які постраждали внаслідок незаконних дій спецпідрозділу МВС "Беркут". Студенти вимагають від влади припинити фабрикування кримінальних справ проти студентів та звільнити незаконно затриманих студентів, а також притягнути до кримінальної відповідальності організаторів та виконавців кривавого побоїща на Майдані Незалежності. Організатори акції закликають всіх студентів України солідаризуватися та виходити на акцію 10 грудня у своєму місті. Початок акції запланований на 14.00 у столичному парку ім. Тараса Шевченка. |
ЗВЕРНЕННЯ Штабу національного спротиву до народу України щодо загрози запровадження надзвичайного стану | Український погляд
**** Не проверял, потому как не обладаю. Но вещь для уверенности полезная. Надеюсь, не пригодится. Для Евромайдана создали мобильное SOS-приложение на Android. Ирта-Fax |
Україна в разі євроінтеграції може розраховувати на митні преференції США
США допоможуть Україні компенсувати втрати від зближення з ЄС, скасувавши мито на імпорт низки товарів. Про це вчора заявила представник Держдепартаменту США Джен Псакі. Відповідаючи на питання, як США можуть допомогти Україні компенсувати економічні втрати при можливій євроінтеграції та проблеми в зв'язку з цим з Росією, Псакі зазначила, що багато українських товарів можуть ввозити в США безмитно. «Багато товарів України мають право на безмитне ввезення в Сполучені Штати Америки в рамках Загальної системи преференцій. Щоправда, ця програма нині поки не прийнята Конгресом. До того ж, ми – США та Україна – є членами Всесвітньої торгової організації і діємо за її правилами», – зазначила Псакі. Вона наголосила, що Україна може розраховувати на зазначену програму. |
Янукович пообіцяв, що затриманих за сутички на Майдані звільнять:good:
Цитата:
|
Привет,
Может подскажите коллеги что-то по вопросу найти на 27.12.13-8.01.14 бокс на крышу (длиной 190см+), может есть у Вас и не нужен или есть у знакомых, которым на эти даты не нужен. Буду очень признателен! |
Цитата:
Константин 0503121487 |
Офигенно. При том что снято, смонтировано и придумано все одним человеком. Он же в главной роли.
"Welcome Home" - Daniel Cloud Campos - YouTube |
"Нетка в свому репертуарі" ))) :wink:
Не можу я так от взяти і не брати участь у всяких конкурсах! Як не Мілка, то ще щось... На цей раз справа посерйозніша - питання не в шоколадці, а в крутому рюкзаку, за який дуже вже хочеться поборотись! Від вас усіх, друзі, прошу лайків нашої з Рейном фотки! :) https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Безмежно вам вдячна! :) :friends: |
|
О чем вы спорите?....
Просто статистика. Добавлено через 5 минут Майкл Щур - Гітарний перебор (офіційне відіо) - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:33. |