![]() |
Цитата:
|
Вчора падав сніг у Рівне.
Сьогодні сніг у Львові. Може до вихідних він таки на ті Карпати насунеться :snezhok: |
Цитата:
|
ну я так понял что ваще раньше 15го они не собирались ничего включать. Или неть?
|
Пацаны, нужна помощь. Мой настоящий друг борется за заказ. Скажем так, все мои работы сначала проходят проверку им и его вэбдизайнерским взглядом на дезигн.
Голосовалка тут extrimdrive.ru/extrimd2.php Его дизайн - третий. ИМХО, он и должен победить - остальные два родом из начала века. Поголосуем? |
Цитата:
|
Цитата:
1-ый и 2-ой варианты можно использовать в игре "Найди 10 отличий" :) Эээээээ... а голосовать только пацанам можно? :wink:
|
Shape of my heart на кобзі
Побачила цей ролик у свого жж-френда і от вирішила розмістити:
YouTube - Україна має талант! 3-ій півфінал. Валентин Лисенко. Кому сподобалось, мелодію можна скачати, інформація тут: fistashok: Shape of my heart на кобзі |
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
під час карантину часу багато, а зайнятись нема чим. Вирішив знайти старий проект, який я починав робити коли освоював 3Dmax. На сьогоднішній день чудо має ось такий вигляд Вкладення 2715 хто дивився серіал Star Gate мають впізнати :) зореліт USS Dedalus
|
|
http://duralizm.org.ua/gallery/g2dat...iles/skier.gif
Зеленый человечек! :) |
Цитата:
|
Я щаззз такого нарисую! Если не обламаюсь, нужно уж очччень любить пикселы чтоб рисовать таких товарищей :)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:26. |