![]() |
Одного разу мені потрібно було скинути всі фото на одну тематику в одну папку і їх там було в районі 1000. Але назви часто пересікались. І там img1.jpg і там він. Сів накатуляв прогу, яка здирає дату знімка з екзіф даних чпека і переіменовує фото по цих даних. Тепер зручно тим, що по назвах фото можу зразу дивитись в який час відбувалась та чи інша подія і назви вже не такі безмістовні. +Можна робити зсув по даті для певного фотоапарата. І якщо є декілька знімків зроблених в один і той же час можна скористатись "Автопереіменування фото". Для установки може бути потрібний .NetFramework 3.5.
Якщо комусь треба качайте інстал тут: Filekeeper > Download > Shared > Group Photo Rename п.с. Можуть знайтися баги :oops: :) |
круть, где ты раньше был, я месяц назад, вручную около 100 фоток переименовывала
_________ фестиваль в Неваде любителям неформального общения |
Цитата:
Да, вещь нужная! А на русском есть? |
Цитата:
Якщо комусь треба можу дати код програми... |
Привет белые братья и сестры.Накопал в нете себе куртку лыжную,только не могу разобраться с размерами:
Men's XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL Neck Size 13-13½ 14-14½ 15-15½ 16-16½ 17-17½ 18½ 19¼ 20 20¾ Chest 35 38 41 44 47 50 53 56 59 Waist 26 28-30 32-34 36-38 40-42 44 47 50 53 Hip 34 37 40 43 46 49 52 55 58 Sleeve Length - from center back 31½ 32½ 33½ 34½ 35½ 36½ 37½ 38½ 39½ Если я ношу совдеповский размер 50 то какой заказывать M,L,XL? посмотреть здесь:North Face Mens ST Apogee Jacket Red Black Size L NEW! - eBay (item 350276741644 end time Nov-15-09 19:00:09 PST) На всякий случай измерял куртку в которой езжу В груди по окружности 128см. Длинна по молнии 71см. От центра воротника до манжеты рукава 90см. В талии по окружности 116 Буду рад ответам |
Константин, іноді в інет магазаних є таблиці для переходу від габаритів до їх буржуйсських ельок та есок, наприклад -
Термобелье Craft Pro Zero Windsopper Crewneck Men's - описание, фотографии, цена, характеристики, отзывы, тест-драйвы, размеры. Бизон - интернет-магазин снаряжения для активного отдыха (травда там для термікіув, а не для верхнього одягу, але все таки)... також якщо не помиляюся - мені зараз би підходило 48 союзна, буржуйське орієнтуюся на XL, іноді беру верхній одяг XXL - трохи вільно, але я іноді бавлюся в пішоходний зимовий туризм і вільно там не є зле - завжди можна піддіти теплу шмотку.. |
Ihor
Да в том-то и дело, я эти таблицы уже прогрыз до дыр,по одним надо брать L по другим чуть не XXL путаница полная:unknown: |
У темі 1 додатків
Костя! Може пригодиться, ось як потрібно знімати розміри та їхні дані в (см). В тебе виходить XL. Чомусь зїзжає табличка, має бути 4-ри стовпчики, вверху M,L,XL,XXL, а під ними цифри.:wink:
M L XL XXL A – oбхват грудей - 120 cm 124 cm 126 cm 128 cm B – довжина -70 cm 73 cm 73 cm 73 cm C – ширина внизу -50 cm 55 cm 55 cm 55 cm D – довж. рукава -78 cm 78 cm 82 cm 82cm |
Народ так а када точно сезон то в Буке открывается??
Када ехать? |
Цитата:
|
Цитата:
|
2Norik:кіт вмішку це казка минулого століття. в кожного виробника є своя розмірна сітка, по ній і потрібно орієнтуватись. я собі купив куртку через інтернет магазин, розмір вибирав по таблиці на сайті виробника. все підійшло, ніби на мене шили
|
|
Цитата:
|
Хороший сайт. Все горнолыжные курорты. Горнолыжные курорты Мира - Описания, фотографии, карты, планы курортов
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:40. |