![]() |
Цитата:
|
Привет Всем!!!!:Yahoo!:, Всех с Днем Св. Валентина,:angel: .....любви и счастья))))!!!!!!!...... и хорошего снега:dance4:
|
Цитата:
|
Цитата:
Просто вчера во второй половине дня несколько часов при нажатии кнопки "новые" и "прогноз погоды" выводилась белая страница с сообщением об ошибке :) Уже к 10 часам(а может и раньше, не проверяла) все возобновилось :) |
про смерть на буковелі думаю що потруть всю тему
цитую тут щоб зберіглось. "Детальніше знає моя подруга, я можу тільки переповісти те, що вона мені розказала. я не хочу її вихваляти чи ще щось. але скажу так, якби не вона, то вашого брата не так швидко б знайшли. тому що саме вона побачила, як ваший брат не справився з керуванням і на швидкості врізався в снігову пушку. якби не подруга, то вашого брата не так легко було б знайти. перед пушкою буа накидана велика гора снігу. як я вже говорила, він не справився з керуванням виїхав на той горбок і мабуть перечепеився лижами, чи може ще щось сталось, але він зі швидкістю врізався в пушку і впав біля неї у яму. за тією горою не було його взагалі видно. я не була свідком того моменту, але коли підїхала, то почула крики подруги про допомогу. вона кричала, щоб я їхала викликати швидку допомогу. я нічого не розуміла, але побачила тіло вашого брата, яке нерухомо лежало у тій ямі біля пушки. стало дуже страшно. але я вирішила не зволікати і поїхати по швидку. там по дорозі стояв ще один чоловік, який намагався додзвонитись до рятівників. далі я не знаю, що було. зі слів подруги, я знаю, що рятувальники їхали довший час. з ними навіть спілкувались в телефонному режимі, та результату було не багато. подрузі допомагали ще кілька чоловік. вони пробували робити штучне дихання, намагались перевірити ознаки життя. якщо б ви хотіли з нею поспілкуватись, вона могла б сама розказати як все сталось. але їй це буде трохи важко. їй важко згадувати про цей випадок. в той день вона зазнала сильного шоку." з інакших джерел мені відомо, що це був перший виїзд,хлопець катався два дні з інструктором. А потім ..... Мої співчутя близьким і рідним. Хтось може бачив ЯК то сталось, допоможіть родині інформацією 80637063723 Альона. |
це яскравий випадок або ломізму або недбалості адміністрації...
1) з якою ж то швидкістю тре було вїхати в ту пушку... 2) чому в пушку можна вїхати ?!?!? для безпеки вони мають бути огороджені сітками і навіть не однією лінією сіток !!! 3)читав ту гілку і там зсилаються на те що інструктор не реагував на крики... мало хто може кричати... випадки різні бувають... дехто від задоволення кричить... таких пунктів можна багато написати... але оприділити однозначно чиюст вину думаю буде тяжко... особисто моя думка : 1 фактор це недбаліть при організації огорож навколо гармат, другий це ломізм лижника... |
Цитата:
|
Цитата:
ок......попристаю до неї..... а таки ж хотілось до вас:oops: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
2Офигелия то є правда :)
Знаходиться ДрайвСпорт на Науковій. Якщо повертати зі Стрийської то десь через 500 метрів буде з правої сторони єдина велика будівля. Не помилитися. В осені були взагалі бросові ціни на К2, зара трохи виросли. |
Цитата:
так....так.....саме він.....я коли спитала по чому взяв колега апачери, прозріла...зараз тепер там немає таких знижок....але буду у Львові. обов"язково заїду подивитись, можливо ботаси прикуплю...мені візуально далбело до душі, потрібно помірять. походить :mosking:!!!! |
Цитата:
|
Цитата:
Эта страница должна не пугать, а привлекать, если заполнена...:crazy: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:54. |