Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

Albertowych 30.10.2009 13:28

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 37566)
шкода, немаю на роботі колхозніка=( а що казали? є якась більш конкретна інформація?

в інтернеті валом інфи.
Я від сьогодні захворів, останній раз хворів років 20-25 назад. Постійно серед знайомих з'явлютя свіжозахворівші. Признаки. Спочатку сухий кашель протягом 3-5 днів, потім температура 38, головний біль, ломка в костях, хрипи в нижній частині легенів. Якщо вчасно не звернутись до лікаря і не почати лікування на 7-9 день температура піднімаєтся вище 40 і легені згорають.

Для профілактики: АРБІДОЛ, часник, цибуля, перетерта калина з медом.
При найменьший підозрі на захворювання негайно до лікаря. Марлева повязка ОБОВЯЗКОВО в маршрутці і в приміщеннях з великим скупченням людей.

ПС через інтернет захворювання не передаєтся.:wink:

paganec 30.10.2009 13:37

От жеж.... я бы щаз выразилсо но Шеридан меня патом будет ругать сильно))))
Ну что за рук-во в стране, один орет срочно давайте план мероприятий, та собирается вылетать в очаг эпидемии, МОЗ устами министра (де они его выкопали) вещает что "все ждождались" но никто, сволочи, никто не пишет о том какие минимальные требования к защите...
Они .... пишут и говорят что люди умирают за 3 дня в больнице и никто ничего сделать не может и, о чудо, тут же пишут что припервых признаках (о которых ниче не написано) обращайтесь в больницу и не занимайтесь самолечением!!!!!
Смех и слезы...

paganec 30.10.2009 13:38

2Albertowych
Ты что серьезно заболел???

Bob_Kneissl 30.10.2009 13:38

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 37572)
Я від сьогодні захворів, останній раз хворів років 20-25 назад. Постійно серед знайомих з'явлютя свіжозахворівші. Признаки. Спочатку сухий кашель протягом 3-5 днів, потім температура 38, головний біль, ломка в костях, хрипи в нижній частині легенів. Якщо вчасно не звернутись до лікаря і не почати лікування на 7-9 день температура піднімаєтся вище 40 і легені згорають.

Для профілактики: АРБІДОЛ, часник, цибуля, перетерта калина з медом.
При найменьший підозрі на захворювання негайно до лікаря. Марлева повязка ОБОВЯЗКОВО в маршрутці і в приміщеннях з великим скупченням людей.

ПС через інтернет захворювання не передаєтся.:wink:

Віть! Ти так з нами не жартуй, ти нам потрібний здоровий, скоро відкриття сезону.:)

Albertowych 30.10.2009 13:41

лікуюсь, вже А888 сьогодні поїдом передасть те що мені тут в аптеках бракнуло.
В повітрі на цей момент щось дуже сильно смердить хімією.

paganec 30.10.2009 13:42

2Bob_Kneissl, Albertowych

Держитесь, если закончаться водка сало и чеснок свистите вышлем гуманитарку)))

paganec 30.10.2009 13:43

2Albertowych
моя коллега 17.00 едит Киев Львов экспрессом. говори что надо передадим!!!

Alexxey 30.10.2009 15:18

Унас чево на сайте конкурс *мисс осень-зима 2009-2010* :)

Salseros 30.10.2009 15:32

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 37572)
Я від сьогодні захворів, останній раз хворів років 20-25 назад. Постійно серед знайомих з'явлютя свіжозахворівші... :

С учётом инкубационнгого периода мне, похоже, осталось недолго ждать...
Буду хоть знать на кого валить:D

Albertowych 30.10.2009 15:36

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 37617)
С учётом инкубационнгого периода мне, похоже, осталось недолго ждать...
Буду хоть знать на кого валить:D

добре хоч "на кого валити" а не "кого валити":beer:
цибуля, часник і Арбідол з морозом -5 градусів тобі поможе.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:43.