![]() |
Bob_Kneissl, та я тай лінк майже до дирок проюзав. Там інфо станом на минулий вікенд по снігу, а зараз до Міки пристають, чи одержав він страховку від буковелю... Міка мовчить, не думаю, що йому та тема приємна :-(.
пс. хіба шо самому звонити телефоном, по тому лінку десь телефони є... |
2Ihor: Тут http://extreme.com.ua/forum/dragobra...html#post23613 Jolie писала про житло на Драбраті, там є телефони власників житла, попробуй взнати інфу.:agree:
|
У темі 6 додатків
ремонт закінчити нєзя, його можна трішечки призупинити!
рекомендую тут кожен знайде щось для себе:good: Идеи Вашего Дома - интерьеры, перепланировка и ремонт квартир, дизайн интерьеров квартир. Все для ремонта квартиры Шале по-карпатські IVD.ru | Шале по-карпатски | Дом снаружи и внутри |
|
У Igrusa появился фанат - Игрес. Поздравляю.
|
ЕПІДЕМІЯ ГРИПУ!
ІНФА для ЛЬВІВ’ян!!!!!
тут от знакомого медика поступила инфа - что до 14-00 над Львовом будет летать вертолёт и распылять какую-то химию против гриппа. Категорически посоветовал закрыть окна/двери и не выходить из дому хотя бы до 15-00. инфа ничем не подтверждённая. возможно деза, чтобы панику создать |
Цитата:
|
Мда по всем сайтам и телеку ужосы рассказывают. Народ, как вы там? все живы здоровы? я шото сижу на работе в разобранном состоянии но почитал нововсти и решил что ну его нафиг болеть то...
|
шкода, немаю на роботі колхозніка=( а що казали? є якась більш конкретна інформація?
|
Я вже чув мільйон версій... що це тиф, легенева чума... свинячий грип. Вірити слухам не можна. Вчора знайома з Франика казала що в них теж пускали слух що будуть хімію випускати в повітря, таке ж було в Тернополі. 95% що це не правда. Раджу менше слухати ББС (баба бабі сказала).
Єдиний плюс який я бачу в цьому всьому - народ масово жує часник, а це для імунітету і для здоров'я дуже добре, головне не переборщити щоб нирки не відпали:))) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:18. |