Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

Neon 30.10.2009 15:44

екстренний збір всіх хворих на Драгобраті.. там якраз погодка підходяща длявбивства цієї зарази :))

belka 30.10.2009 15:45

Цитата:

Коментар від Alexxey (Коментар 37606)
Унас чево на сайте конкурс *мисс осень-зима 2009-2010* :)

не знаю, но фото интересное :)

bramms 30.10.2009 16:31

А що таке арбідол? :secret:

Alexxey 30.10.2009 16:39

Цитата:

Коментар від belka (Коментар 37625)
не знаю, но фото интересное :)

так может пора конкурс проводить :angel: нада к Дену обратится

Albertowych 30.10.2009 16:40

Цитата:

Коментар від bramms (Коментар 37640)
А що таке арбідол? :secret:

АРБІДОЛ-ЛЕНС - Грип та ін. гострі респіраторні вірусні інфекції; хронічні бронхіти, пневмонії; рецидивуюча інфекція герпесу; нормалізація імунного статусу у хворих, які перенесли хірургічне втручання; профілактика післяопераційних інфекційних ускладн

paganec 30.10.2009 17:21

прямо как в рекламме а-м-и-з-о-н!!

belka 30.10.2009 20:03

народ, вы чего? сколько можно рекламировать колеса? не занимайтесь самолечением от болезни которой у вас еще нет. Я сегодня насмотрелась на дурочек, которые идут по улице с обмотанным шарфом лицом, перепуганными глазами, но при этом с голой жопой. Вопрос: шарфик им сильно поможет?
Лучше соберитесь с друзьями: смех и отличное настроение - лучшие лекарства от всего всего!

Bola 30.10.2009 23:06

Цитата:

Коментар від belka (Коментар 37667)
Я сегодня насмотрелась на дурочек, которые идут по улице с обмотанным шарфом лицом, перепуганными глазами, но при этом с голой жопой. Вопрос: шарфик им сильно поможет?

Вне всяких сомнений поможет! Женщины-то тем и берут! Видишь, даже лицо готовы пожертвовать и скрыть под марлевой повязкой, но прелести и телеса - святое!... Увольте ) :Yahoo!:

Jolie 31.10.2009 00:05

Цитата:

Коментар від belka (Коментар 37667)
Я сегодня насмотрелась на дурочек, которые идут по улице с обмотанным шарфом лицом, перепуганными глазами, но при этом с голой жопой. Вопрос: шарфик им сильно поможет?
Лучше соберитесь с друзьями: смех и отличное настроение - лучшие лекарства от всего всего!

Я сьогодні теж надивилась. І на реально хворих, і на переляканих - на жаль, легше якось не стало. І бажання святкувати Хеловін та кудись піти якось теж не виникло. Паніка косить наші ряди від реальної недостачі точної і якісної інформації. Якщо людей вже який день годуть отакою ахінеєю (тут один товарисч приклад навів - misto_lviv: Генератор пліток у Львові) і не дають нормальних пояснень, то чого чекати від них адекватної реації. Українці загалом люблять панікувати та робити з мухи слона, але, повторюю, якби не було причини та засобів "роздування" паніки (в інтернеті, у мас-медіа, у друкованих виданнях), її б не було.

bramms 31.10.2009 00:17

bramms: ГОЛАКТЄГО ОПАСНОСТЄ!!!

Моя думка :pardon:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:12.