![]() |
Альбертович, Меделин в пачках - не существует :)
Ипоменяй аватар уже. На лето, 150х150, чтоб тебя узнать можно было :) |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
:D |
Цитата:
2 Альбертович: про сорти знаю і п"ю усякі там пуерто ріко і інші зерна свіжомеленої кави, найчастіше тарюсь в "Галці" і роблю собі мікс з різних сортів для дегустації. гУрман я.во. і ще: Альбертович, потіш публіку, відскануй своє фото з паспорта на аватар, як не маєш портретного...:crazy::D |
по поводу фотографии впомнилось: хуже фотографии в паспорте может быть только ее ксерокопия )))))
|
реальна історія:в Києві знайома жінка пішла забирати своє фото на паспорт і не може його знайти серед конвертів. шукає продавець і теж не знаходить. нарешті витягла щось схоже і питає: А кофточка ваша? - Моя...- Значить це ви! забирайте!
|
Меню нашего форума:
1. Выпить пивка разливного (я так понимаю Львовское, Янтарь и Жигулевское тех лет). 2. Догнаться вином (одесским или закарпатским). 3. Заполировать кофе (львовским, с ужгородской душой). 4. Кому не хватит- выпить "Карпатской" или поехать с Альбертовичем на рыбалку на ТЭЦ. |
Что касается пива.
Приезжали немцы к нам по работе и пили пиво "Черниговское", очень его хвалили. Мы это понять не могли, очень долго им объясняли что у них пиво очень хорошее. На что они нам сказали, многое зависит от воды и хмеля. |
У темі 1 додатків
Цитата:
|
Цитата:
:ROFL::ROFL: Я свою першу фотку в паспорті віддерла і переклеїла. 9 років паспорт служив вірою і правдою. і тільки один чоловік спалив, що фотка переклеїна- психіатр з психдиспанесеру, куди я прийшла на медогляд для прав на водіння. вотаке.:pleasantry: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:29. |