Другие архивы дела давно минувших дней |
21.01.2009, 11:36
|
#31 (посилання)
|
Cумчатая белка летяга
Зараз: поза форумом
Снаряга: Icelantic Nomad RKR
|
+1 к поздравлениям!
ЗЫ: Юль, календарик получился отличный!
|
|
|
21.01.2009, 13:01
|
#32 (посилання)
|
Человек-Драгобрат
Снаряга: Atomic SL11 2006, Volkl Gotama 2007, Volkl Mantra 2009, Ross 9s W/Cap 2009, Ross 9s W/Cap FIS 2009
|
Юля з ДН ! Бажаю по життю йти з накращими емоціями та почуттями і зустрічати на шляху тільки найкращих людей !
|
|
|
21.01.2009, 23:01
|
#33 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Я тільки-но зайшла в нет і мені бракує часу аби висловити те, що прочитала від усіх вас за останні 24 години. Я дійсно усіх вас люблю, однак хочу ще вас усіх згадати - ви всі дуже достойні люди, яких як дійсно люблю і поважаю. Нехай вам усім помагає Бог і нехай вас бережуть ваші ангели-охоронці
Sheridan i Lone-person - воїстину мої ангели-хоронителі; якби не було вас, не було б мене тут посеред вас.
Katerynka i Anndy - ви монстри беккантрі і я схиляюсь перед вами; якби не ви, не читала б я ваші сходження і не б дивувалась людській силі.
Дядя Вітя - щиро заздрю вашому оптимізму і вашій енергетиці - ми просто позаду вас, коли ви беретеся за діло, і це не можна не оцінити.
Deep Silent i Junior - за дружбу, показану вашими очима. І, безперечно, вашим катанням ;-).
Funcarver і Deema - за вашу мудрість, яку ви нікому не нав"язуєте; а навпаки, намагаєтеся просвітлювати людей у різних сферах життя.
А 888 і Ігрус - я в захопленні від вашого досвіду, який ви не демонструєте, а просто находите як приклад - і це вражає і радує одночас.
КІra - я у захваті від цієї жінки-лижниці; це ідеал, якого не всім дано досягти. Іринка, дякую, що ти є, інакше ми б не знали, що таке істинне життя. Дякую за той дзвінок, який перевернув мій світ. Іруся, я тебе люблю!
Офигелия і Белка - дівчата, ви мене вразили! Я у вам буду дякувати довіку,поки буду кататися, бо ви настільки щирі і настільки відверті у своїх словах, що просто більш відвертіше не буває. Нехай вам допомагають ангели у ваших всіх починаннях! Хочу негайно з вами познайомитись!
Karmen, просто дякую - і у цих словах мої найкращі побажання тобі як дівчині і лижниці - нехай тебе береже Бог!
Дякую також людям, не причетним до цього ресурсу - Петру Петроколу (Пєть, так тримати!), Юлічці Пушинці (мась, тримайся! Так як ти мене підтримуєш, ніхто так не підтримує!), Осі (Діма, дякую за гарні звіти і коментарі!) і Гуффі (за оптимізм). Сподіваюсь, ми скоро зустрінемось на схилах наших рідних Карпат :wink:
Neon - за спілкування і розуміння, ти мій географічний братик, якого мені деколи бракує
Тані Волцічі теж дякую за ентузіазм - ти вмієш досягати свого!
Нехай вам усім допомагає Бог - а, з свого боку, будемо призвичаювати схильних людей до так званих екстремальних видів туризму.
Якщо когось забула - не критикуйте, пліз; я маю добру пам"ять, тож надіюся що ми з вами зустрінемось на схилі (і не важливо якої гори).
Дякую за привітання!
|
|
|
21.01.2009, 23:28
|
#34 (посилання)
|
Посол Тростянкома, Бордер
Снаряга: Elan Race SL Waveflex 160 - 2009г;
Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г;
|
І я приєднуюсь до теплих привітань!
Jolie з Днем Народження!!!
Щастя, здоровья, та вдачі!!!
Нехай твої мрії обов"язково здійснюються!!!
А добро яке ти даєш людям, подвійно до тебе повертається!!!
|
|
|
23.01.2009, 00:02
|
#35 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Анютик ( Aston) хоть и пропала куда-то совсем, но лично мне очень хотелось бы поздравить её с днём рождения И желательно в реале
Будь счастлива, всегда весела и окружена исключительно хорошими друзьями
И особенно радует меня тот факт, что наш Горнолыжный Форум родился с тобой в один день. И учитывая, что мы все (а особенно - Deep Silent) восторгались твоей техникой на тестах NTN, у нашего Форума тоже такой же талант! Ну есть надежда
Надеюсь увидиться на склонах
|
|
|
23.01.2009, 08:40
|
#36 (посилання)
|
безстатусный
Снаряга: Elan gsx race 182.
Fischer RX Fire 165 2007,
Kellys Wandall,
Santa Cruz v10
|
Аня поздравляю, желаю что б твоя позитивная энергия не иссякала никогда и заряжала других и до встречи на тестах NTN. )
PS Дэн, редиска, не вгоняй меня в краску.
|
|
|
23.01.2009, 10:21
|
#37 (посилання)
|
activ-sport.eu
Снаряга: слалом + гигант "Fischer"
|
C днем Варенья, Тренер!!! Удачи в стартах и финишах!!! Я лично тебя очень уважаю и горжусь, что я тебя знаю!!!
|
|
|
25.01.2009, 08:39
|
#38 (посилання)
|
Одесса-мама
Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
|
Всех студентов и студенток, а главное всех девушек с очаровательным именем Татьяна с праздником. Ваш ангел сегодня принёс нам снег.
|
|
|
26.01.2009, 15:59
|
#39 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
Ну ... Тетяна вважається покровительницею студентів.
Але історично це сталося так: "История праздника как студенческого началась в 18 веке, когда 25 января 1755 года, в день великомученицы Татьяны, императрица Елизавета подписала «Указ об учреждении в Москве университета и двух гимназий».
Раз вже так прикріпилося, а ми свого роду студенти, бо чогось таки навчаємося, то я, Тетяна, хочу надихнути всіх у навчанні катання на лижах.
Я, ясна річ, не великомучениця, але надіюся, що мій ангел і енергетика імені, посприяють мені в цьому.
Отже всіма своїми емоціями вболіваю за успіхи тих, хто старається, виховує в собі силу волі і міцний дух. Хто, попри морози, негоду і навіть тяжкий економічний стан, виходить на схили, працює над собою, вчитсья і залишається доброзичливим до інших "студентів" :wink:.
Ще дякую і вболіваю за тих, хто несе роль вчителя, і сприяє учням і процесу навчання, просто допомагає незнаючим та щиро ділиться досвідом.
Нехай все вам вдається, і канти не тупляться.
Нехай навчання буде легким і результативним.
З погодкою теж хотілося би помогти, але на жаль - не в моїй компетенції.
PS: дякую за привітання.
|
|
|
26.01.2009, 16:56
|
#40 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: VOELKL Supersport*** 161 sm
|
Спасибо, друзья, за теплые слова!
Я вас тоже очень люблю!
И с нетерпением жду встреч на длиннющих широченных снежных полях
ПыСы. Болела неделю, только сегодня добралась до Инета... А тут столько приятного
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 5 | 42 | 111 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 12 | 146 | 557 | 90 (62%) | 56 (38%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3760 | 11645 | 2338 (62%) | 1387 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|