Оскільки у нас два дні очікується справжній зорепад днів народжень, вирішила на порозі вже наступного дня написати привітанням усім іменинникам, яких знаю
.
Roman 111 - прийшов, подружився, побачився з усіма - і залишився
. Саме таке у мене склалося враження про вас - як про компанійську людину. Залишайтеся таким же компанійським і добрим, яким ви є! Я майже впевнена, що усі, кого ви знаєте, такої ж думки про вас
. Успіхів тобі!
Funcarver - я стопроцентно переконана, що для того, щоб трохи більше знати про вас, дуже мало просто кілька раз зустрітися і проїхатися на підйомнику. І якщо вас Ден та всі знайомі вирішили охрестити "Мастер", то до слова "Мастер" я б із задоволенням додала - "Молчаливый Мастер"
. Тож побільше вам захопливих закордонних вилазок, вдалих тестів, виграних змагань, цікавих піших походів та обов"язково багато описів нових смачних рецептів у своїх надзвичайно цікавих постах
. Ми будемо дуже чекати! :wink:
Neon - хороший, милий, цікавий, допиливий і дуже перспективний хлопець, який багато чим цікавиться, багато чим займається та постійно прагне до власного самовдосконалення. І незважаючи на те, що тобі сьогодні тільки 20 років, я впевнена, що ти вже багато що вмієш та бачив; досвід, як відомо, накопичується з кожної поїздки, на яку ти підписуєшся. Тому я впевнена, що за кілька років ти будеш дійсно попереду нас усіх - у кількості поїздок, майстерності у фрірайді та інших видах катання, за що я, якщо чесно, дуже тішуся, оскільки я мало знаю людей, які б так як ти у своєму віці хотів кататися
(переважно мої знайомі твого віку марять новими шмотками, мобільними телефонами, гуляннями на дискотеках та місяцях відпочинку-відпустки на морі та закордоном). Однак не ображайся на нас, якщо ми тобі деколи робимо зауваження стосовно твоєї поведінки на схилах (як у тій ситуації на Драгобраті цього сезону) чи на форумі - Ден, решта зелених, я та ще багато твоїх знайомих просто щиро вболіваємо за тебе і хочемо, що ти був кращим (з кожним місяцем, сезоном). Так що давай, не підведи
.
Здоров"я, успіхів у своїй діяльності, родинного тепла та усім іменинникам гарного сезону!