![]() |
я так бачу шо в нас тут екстрім марафон намічається ))) 28,02 - 02,03 - 4,03 :)
|
Шкода, що наразі змушена рідко заглядати на форум, але тим не менше - хочу привітати деяких форумчан з днями народження! :beer:
Vik, вітаю вас з прошедшим ДН! Нехай у вас у житті все буде тільки ОК і нехай вам підкорюються все нові і нові вершини нових гір! Успіхів вам! :Rose: Ну і роблячи жест у відповідь та користуючись нагодою, хочу привітати нашого шанованого і всіма любімого дядю Вітю Альбертовича з його завтрашнім днем народження та побажати йому ніколи не втрачати такого потужного джерела оптимізму, гумору, добра та бажання щось робити на користь усім нам! Ви молодець і ми дуже раді, що ви з нами! :friends: "Кричали лыжницы "Уррра!!!" и в воздух шапочки бросали" :Yahoo!: |
дорогий наш Авторитет(закреслено) тобто Віктор Альбертович. Вітаємо вас в цей щасливий день... (шось занадто офіційно, закреслене все...)
albertowych всьо вам найкращого, засніжених схилів, мало ломів, хороших друзів... ітд по списку дуже радий що знайомий з вами... мене просто на повал вбиває ваш оптимізм і намагання зробити шось шоб ввсім було добре... так тримати :friends::beer: |
АЛЬБЕРТОВИЧ!!!
С днём рождения! Счастья, удачи, позитивного настроения, верных и интересных друзей! :pleasantry: :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer: |
Шановний Альбертович, дозвольте Вас відгеппібьоздити! :)
Бажаю щастя, здоров'я, багато пухнастого снігу і вірних друзів. З Вами дуже приємно спілкуватися як на цьому, так і на інших дружніх форумах, залишайтеся і надалі таким оптимістичним, доброзичливим і жартівливим. :Rose::Rose::Rose: |
Присоединяюсь ко всему выше сказанному в ваш адрес Альбертович!
От себя хочу пожелать вам крепкого здоровья и всего наилутшего!!!:beer: |
ЛЮБИЙ НАШ АЛЬБЕРТОВИЧ! БУДЬ ЗАВЖДИ ТАКИМ МОЛОДИМ ДУШЕЮ І СИЛЬНИЙ ТІЛОМ! УСПІХІВ В РОБОТІ І В КАТАННІ НА ЛИЖАХ, ГАРНИХ КАРАСІВ І ЩУК, ШАЛЕНОГО СЕКСУ, БЕЗМЕЖНОЇ ЛЮБОВІ І ВІРНИХ ДРУЗЯКІВ! МИ ВАС ЛЮБИМО!!!
|
З днем народження Albertowych! :beer:
Найщиріші побажання щастя, здоров'я, здійснення мрій та гарних зустрічей на засніжених схилах! |
С днем рождения Albertowych!!!!Желаю вам, хорошых склонов и друзей и поменьше борьбы с ломами!!!
|
:beer::beer::beer: с Днем рождения :)
|
С днем рождения Albertowych! Лично не знаком но по форуму Вы мега позитивный человек, так и продолжайте!!!:D:D:D
|
:beer: :beer: :beer:
ВИТЯ!!! С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!! УДАЧИ!!! СЧАСТЬЯ И ВСЕГО ЧЕГО САМ СЕБЕ ПОЖЕЛАЕШЬ!!! :beer: :beer: :beer: :friends: :friends: :friends: Надеюсь встретимся на Буке в следующие выходные. ЗЫ Коняку с меня :secret: |
Присоединяюсь ко всем пожеланиям, а еще побільше файних УЧЕНИЦЬ!!! Чтоб НАШ повсеместный авторитет не расслаблялся! :crazy: Так держать!
|
Альбертович, с Днюхой тебя. Пива, секса, рок-н-рола!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
д.Витя, уж простите меня, но я поздравлю Рижика и пожелаю ей огромного счасться. Потому что если будет счастлива женщина, значит будет счастлив и мужчина рядом с ней ;)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:43. |