![]() |
Слава, еще больших побед тебе, еще больше друзей, еще больше встреч, еще больше вершин и еще больше славы ))) :beer:
|
Славик, с Днем Рожденья!!!
Присоеденяюсь ко всему сказаному выше и желаю побольше всевозможных сил, чтоб все вершины достагались легко и просто, без особых усилий :wink: |
Славик
с Днем Рождения :beer: Чтобы всё Получалось :ok: |
Slavic, с Днем рождения! Здоровья тебе, новых успехов и надежных друзей! :beer: Кстати, очень приятно было познакомиться!
|
Поздравляю Славик!!! Всего наилутшего!Хороших каталок, новых 100%ПОБЕД и удачи в личной жизни! Будь здоров!
Извиняюсь за опоздание. |
я так бачу шо в нас тут екстрім марафон намічається ))) 28,02 - 02,03 - 4,03 :)
|
Шкода, що наразі змушена рідко заглядати на форум, але тим не менше - хочу привітати деяких форумчан з днями народження! :beer:
Vik, вітаю вас з прошедшим ДН! Нехай у вас у житті все буде тільки ОК і нехай вам підкорюються все нові і нові вершини нових гір! Успіхів вам! :Rose: Ну і роблячи жест у відповідь та користуючись нагодою, хочу привітати нашого шанованого і всіма любімого дядю Вітю Альбертовича з його завтрашнім днем народження та побажати йому ніколи не втрачати такого потужного джерела оптимізму, гумору, добра та бажання щось робити на користь усім нам! Ви молодець і ми дуже раді, що ви з нами! :friends: "Кричали лыжницы "Уррра!!!" и в воздух шапочки бросали" :Yahoo!: |
дорогий наш Авторитет(закреслено) тобто Віктор Альбертович. Вітаємо вас в цей щасливий день... (шось занадто офіційно, закреслене все...)
albertowych всьо вам найкращого, засніжених схилів, мало ломів, хороших друзів... ітд по списку дуже радий що знайомий з вами... мене просто на повал вбиває ваш оптимізм і намагання зробити шось шоб ввсім було добре... так тримати :friends::beer: |
АЛЬБЕРТОВИЧ!!!
С днём рождения! Счастья, удачи, позитивного настроения, верных и интересных друзей! :pleasantry: :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer: |
Шановний Альбертович, дозвольте Вас відгеппібьоздити! :)
Бажаю щастя, здоров'я, багато пухнастого снігу і вірних друзів. З Вами дуже приємно спілкуватися як на цьому, так і на інших дружніх форумах, залишайтеся і надалі таким оптимістичним, доброзичливим і жартівливим. :Rose::Rose::Rose: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:25. |