Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Смешинки 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/310-smeshinki-2009-a.html)

Salseros 02.06.2009 15:52

У темі 1 додатків
"Желаю, чтобы все!"(с)

Bob_Kneissl 02.06.2009 16:00

Пост ДАІ...:secret:
Зупиняють співробітник ДАІ автомобіль Peugeot 307 CC, для перевірки документів, не більш. За кермом молода дівчина. Ніби все впорядку, вже хотіли повернути їх, але раптом інспектор просить відкрити капот для перевірки номерів кузова та двигуна.
Наступна фраза склала навпіл не тільки інспектора, але і всіх хто стояв поряд:
"Товаришу сержант, я може й дурна, але у мене номери спереду і ззаду НА МАШИНІ!"

Bob_Kneissl 03.06.2009 09:05

У темі 6 додатків
В пошуках ідеального мужчини.:secret:

Bob_Kneissl 03.06.2009 14:30

У темі 2 додатків
На продовження теми: Ледник.Австрия.Май.
Наші зелені готуються до відїзду...:aha:
Зеленомобіль, щоб не ходити пішки на гору...:secret:

Sheridan 04.06.2009 00:48

Все видели?

YouTube - HD Project Natal Trailer - 3D MOTION SENSING - E3 2009 - Microsoft Xbox 360

Bob_Kneissl 04.06.2009 07:43

Діда дістали "шумахери"....:secret:
YouTube - Лежачий полицейский для летчиков

Jolie 04.06.2009 08:38

Студентські бздури

У мене є маленьке хобі. Оскільки моя робота безпосередньо пов"язана з навчальною установою і повсякчас мені приходиться стикатися із геніальними творіннями наших підопічних (то біш студентів), згодом я почала записувати різні бздури, які мені потраплялись у студентських роботах. Тема досить актуальна, так як зараз сесія, іспити (Neon не дасть збрехати).

Пропоную до уваги коротку підбірку:

- "в стані алкогольного екстазу" - фраза взята із залікової роботи, мова йшлася про першу подорож Томаса Кука, який вивіз у свою першу туристично-екскурсійну подорож активістів із англійського "Товариства тверезості". Далі взагалі шедевр - "Кук вивіз алкоголіків у першу кругосвітню подорож".

- "сніговики-дошкери" - це фраза із диплому про розвиток гірськолижного туризму в Україні :ROFL:.

- "симхронне плавання" - якийсь уривок з курсової про активні види туризму.

- "крутосклони" - очевидно, малися на увазі крутосхили, тобто круті схили.

- "крутые позвоночники" - так, шановні, Чорногора - це крутиє позвоночники, а ви думали що? Це вам ніякі не хребти :acute:.

- "широкие озможность" - очевидно, мова йшлася про широкі можливості, однак його величність Інтернет попсув все істинне значення цього виразу.

- "Нотр-Пани" - як ви думаєте, що це? А я знаю - це собор Парижської Богоматері!

- "туризм для похилих людей" - бляха, скільки той туризм не вчу, перший раз бачу так класифікацію.

- "Васька Догана" - обізвали такого відомого дослідника (Васко да Гама) ні за що ні про що, зробили з нього якогось дворового хулігана :ROFL:.

- "собачі запряжки" - бідні песики :crazy:.

- "в"ючні коні" - гібрид коня і риби в"юн - брррр, як уявлю, так вздрогну...

- "уражають уяву пустелі і савани" - виявляється, у пустелі та савани є уява і її можна уразити як хворобою :bad:.

P.S. Як же все-таки сучасне інформаційне суспільство попсуло якість нашої освіти...

Далі буде...

Bob_Kneissl 04.06.2009 08:50

Жіноча молитва перед корпоративною вечіркою: :secret:
"Господи, допоможи мені не напитися! Прокинутися вранці в своєму ліжку, з чоловіком! Допоможи не втратити імідж ділової жінки! Допоможи не сісти попою в салат! Не втратити речі (і себе зокрема)! Допоможи не писати нікому п'яних смс в 2-й ночі! Не дзвонити, і головне - не признаватися нікому в коханні! (в усякому разі, не більше 2-х разів). Допоможи прийти додому на двох, а не на 4-х! ...а якщо і натворю щось..., то зітри мою пам'ять навіки віків! Амінь ..."

DeepSilent 04.06.2009 14:27

про шахматы :)

Мне не нравится эта расистская игра, в которой всегда начинают белые.

Bob_Kneissl 04.06.2009 14:31

80-ті роки. Колгоспні збори. Підбивають підсумки роботи ферми за рік. :secret:
Доповідач:
"Наша корова дає в середньому 5 тисяч молока за рік".
Піднімається старенька бабця:
"Як то в середньому? Я ніц не розумію."
Доповідач:
"Іванівна, якщо Лиска дає 4 тисячі, а Ряба - 6, то в середньому виходить 5 тисяч літрів. Зрозуміли?"
Бабця :
"То як то виходить? -каже , якщо Ганька-секретарша дає голові колгоспу і бригадиру, а Дунька-доярка обслуговує всю тракторну бригаду, то в середньому по селу і я ку@ва?"

Bob_Kneissl 05.06.2009 07:43

Інтерв"ю з народним депутатом:
- Пане народний депутат, скажіть будь ласка, ми взагалі в змозі побороти такі явища як брехня, хабарництво та корупція?
- Я вважаю що таке можливо, але ми втратимо себе як нація.:secret:

Natusik 05.06.2009 10:43

xxx: давай с парашютом прыгнем?
yyy: куда?
xxx: вниз
xxx: ну можем в длину. но это не так феерично

Bob_Kneissl 05.06.2009 12:21

Незнаю чи баян, а знавці мене виправлять.
Це цитата з одного сайту знайомств.:secret:
Дівчина так про себе пише:
Клас- представницький. Рік випуску - травень 1979. Пробіг 22. Колір-Хамелеон (рідний). Зріст-170 см, Вага н/в. Фари- зелені. Висота кліренсу-110 см. Airbag. Габарити: 90-65-95. Експлуатація дбайлива, літня. Мускульний передній привід з блокуванням диференціала. Гаражного зберігання - в теплому гаражі. Документи - на руках. Кузов - не битий, не іржавий, не гнилий (антикор). Тип палива - низькооктанове: Балтіка, Бочкарев, Золота бочка, Невське. Багатоточкова система уприскування. Трансмісія - КПП Ручна 5-ступінчаста. Дах - на місці (без нагляду схильна до деформації). Гальма з ABS (ручник відсутній). Масло Movеnpick Maple Walnuts. Суперсучасний (титановий) захист картера від "Дикої Орхідеї" (з технологічним отвором для зливу масла). Ідеальний стан. Все нове. Всі опції. Заводиться з пів-оберта. Без проблем навіть вранці і в мороз. Готова до зимової експлуатації. Передпродажна підготовка. Вимагає установки противоугонної системи. Ефективна система контролю за вихлопними газами. Віддається строго за дорученням або з повним переоформленням. Кількість попередніх власників не встановлена. Умови і місце проведення тест-драйву – звичайний, по вихідним в центрі міста. Посередників і зграй товаришів, прохання, не турбувати.
А ось відповідь хлопця на таку рекламу:
Непогано, але думається мені, буде ряд проблем. Перш за все, машинка ця йде під заміну поршнів, і не факт, що штатний розмір, який ви туди спробуєте встановити, не буде люфтити. Адже блок напевно зношений, треба буде або робити гильзовку, або придумувати, як потовщувати самі поршні. Знову ж таки, не дивлячись на те, що модель поширена, грамотну діагностику і дефектацію їй своїми руками зробити буде складно, а грамотних сервісів, здатних узятися за огляд, віддефектувати можливі проблеми і хвороби, вивчити, так би мовити, всю таємницю знайти непросто. Та і грошей за такого роду обслуговування попросять чималих. До того ж, при таких ТТХ, зазначений транспортний засіб може мати кримінальне минуле, на ній могли їздити і вп'ятьох, і вшістьох, а то і просто картоплю возити, перенавантажуючи не тільки салон, але і багажник. Але це при поганому розкладі. При тривалій експлуатації може зіпсується натуральне бархатисте лакофарбне покриття, яке один раз наноситься заводом-виробником. Синтетичні ж засоби, як правило, діють короткочасно, і вже після другого тижня експлуатації новоспечений власник побачить, що йому впарили не зовсім те, про що він мріяв. Ну і наприкінці, особиста рекомендація. Такого роду транспортні засоби краще всього отримувати безпосередньо у заводу-виробника, минувши посередників, і тим більше, не розглядати, як варіант, такі ось б/в відра з болтами. У плюсах новеньких авто мінімальний пробіг (максимум, це короткочасна самодіагностика, і пробний пуск двигуна досвідченими сервісменами), гарантовано відлагоджений мотор, незношена поршнева і ряд інших переваг, про які краще прочитати в спеціалізованих виданнях.

Salseros 05.06.2009 13:38

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 27711)
У мене є маленьке хобі. Оскільки моя робота безпосередньо пов"язана з навчальною установою... я почала записувати різні бздури...
...

Больше всего меня в посте повеселило новое для меня слово "бздури":ROFL:

"Нет, я, конечно, ,догадываюсь, но хотелось бы уточнить": это литературное слово, имеющее перевод, или карпатский сленг?

Jolie 06.06.2009 19:29

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 27756)
Больше всего меня в посте повеселило новое для меня слово "бздури":ROFL:

"Нет, я, конечно, ,догадываюсь, но хотелось бы уточнить": это литературное слово, имеющее перевод, или карпатский сленг?

Це ні одне, ні друге :ROFL:.

Бздура - це натуральне польське слово і у перекладі з польської означає нісенітниця, повна єрунда, фігня повна :mosking:. Поляки, і, зокрема деяка частина львів"ян говорить - не говори бздури, що за бздури/бздура, пишете якісь бздури, бздура повна :mosking:.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:59.